Elárulná valaki, hogyan csináljam a rizst, ha diétázok? Ugyanúgy, olajon piritva vagy hogyan?
Senki se mondta, hogy drog, meg senki se mondta, hogy rá van szokva, én pl. max. heti 1x eszek rizst. Én csak azt mondtam, ha valaki rizst eszik, nem azon a 2g olajon múlik a diétája, amin megpirítja. Valamint a 100g ch/nap ku_a kevés, diétában is.
Bár azt, hogy hölgy az illető, nem tudtam, így nem szóltam. Azt hittem legalább 80-90 kg körüli férfi a hozzászóló. Egy 50-60 kilós nőnek valóban elég ~100g CH. Nem nyom fekve mázsa fölött, nem guggol, húz fel 1,5-2 mázsával.
"iétában bőven elég az 1-1,5g/ttkg CH. Edzés után a turmixunk ledöntése után órácskával pedig komplett étkezés kell, tehát csirke ÉS rizs. Ez alapvető"
Hogy mi?
Itt megideoligizálták a rizsevést mint valami alapvető, esszenciális dolog :D
De felőlem oké, nem a 72%-os válaszoló írta hanem egy másik.
Akkor is csak dogma duma. A rizsevés csak kényelmes, de nem kellene alapvetőnek beállítani (fogyáshoz), tömegnöveléshez már fontosabb, nyilván.
Mi a nemiszerv az, hogy hülyeség lenne ha az ember nem enne húson és zöldségen kívül mást?
Ember.. megeszlek! :)
Eltörlöm a mezőgazdaságodat, és te is csak húst ehetsz majd mert nem lesz semmi gabona, rizsbúzakukorica stb.
Na akkor majd meglátod mi a hülyeség! :D
Könnyen leírom, mert a nyár előtt én minimális ch-n voltam és hónapokig ettem a hús-zöldség kombót. Zsírral. Zsír volt a szósz.
Szóval miről beszélünk?
Írtam már, felejtsd el hogy termesztenek neked rizsecskét. MEGHALTAK a kínaiak, nincs rizs. Na akkor mit ennél? :D
Én végig nem azért írtam mert neked nincsen igazad, vagy rosszul csinálnád :D
Én tudtam hogy amit csinálsz az nem rossz, és nem beszólni akartam.
Kérdező, az a mérleg a legnagyobb parasztvakítás amit kitaláltak mostanában.
Most ha ráállítasz egy Lagzi Lajcsit, meg egy Ronnie Colemant, mindkettőnek ugyan akkora testzsírt fog mutatni. A mérleg még is honnan tudná, ha te vagy 80-100-130 kg akkor az izom vagy zsír?
Lajcsinak kiírja a 40-50% testzsírt, meg Ronnienak is. Mert mindkettő 130kg. Csak valójában meg Ronnienak 5-10% között mozog a testzsírja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!