Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elárulná valaki, hogyan...

Elárulná valaki, hogyan csináljam a rizst, ha diétázok? Ugyanúgy, olajon piritva vagy hogyan?

Figyelt kérdés
2014. febr. 6. 14:54
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Senki se mondta, hogy drog, meg senki se mondta, hogy rá van szokva, én pl. max. heti 1x eszek rizst. Én csak azt mondtam, ha valaki rizst eszik, nem azon a 2g olajon múlik a diétája, amin megpirítja. Valamint a 100g ch/nap ku_a kevés, diétában is.

Bár azt, hogy hölgy az illető, nem tudtam, így nem szóltam. Azt hittem legalább 80-90 kg körüli férfi a hozzászóló. Egy 50-60 kilós nőnek valóban elég ~100g CH. Nem nyom fekve mázsa fölött, nem guggol, húz fel 1,5-2 mázsával.

2014. febr. 7. 14:29
 22/32 anonim ***** válasza:

"iétában bőven elég az 1-1,5g/ttkg CH. Edzés után a turmixunk ledöntése után órácskával pedig komplett étkezés kell, tehát csirke ÉS rizs. Ez alapvető"

Hogy mi?

Itt megideoligizálták a rizsevést mint valami alapvető, esszenciális dolog :D

De felőlem oké, nem a 72%-os válaszoló írta hanem egy másik.

Akkor is csak dogma duma. A rizsevés csak kényelmes, de nem kellene alapvetőnek beállítani (fogyáshoz), tömegnöveléshez már fontosabb, nyilván.

2014. febr. 7. 14:35
 23/32 A kérdező kommentje:
Na jó emberek,mindenki máshogy mondja,máshogy tudja..de én még mindig az mellett állok,hogy igen is lehet naponta akár többször is rizst enni! A lényeg,hogy meg legyen a heti -1 kg,és akkor szerintem rendben van naggyából az étrend. Ha nincs meg akkor lejjebb viszed a CH-t,ha több mint -1kg,akk. feljebb.Tényleg hülyeség lenne hogy az ember egész nap nem enne zoldségen meg huson kívul semmi ch-t,baromság. össze is szarná magát :DD
2014. febr. 7. 19:18
 24/32 A kérdező kommentje:
Pardon. Zöldségen kívül semmit ch-t! a husi az fehérje :P
2014. febr. 7. 19:22
 25/32 anonim ***** válasza:

Mi a nemiszerv az, hogy hülyeség lenne ha az ember nem enne húson és zöldségen kívül mást?

Ember.. megeszlek! :)

Eltörlöm a mezőgazdaságodat, és te is csak húst ehetsz majd mert nem lesz semmi gabona, rizsbúzakukorica stb.

Na akkor majd meglátod mi a hülyeség! :D

2014. febr. 7. 21:32
 26/32 A kérdező kommentje:
De b*zd! Jó oké,de próbáld ki ilyen módon az étkezést,ahogy te szerinted jó,meglátod,hogy egy hét után mi lesz a vége..te ezt ide könnyen leírod,mert nem így táplálkozol.de én igen is diétázom,és tudom,hogy mit beszélek.
2014. febr. 8. 08:24
 27/32 anonim ***** válasza:

Könnyen leírom, mert a nyár előtt én minimális ch-n voltam és hónapokig ettem a hús-zöldség kombót. Zsírral. Zsír volt a szósz.

Szóval miről beszélünk?

Írtam már, felejtsd el hogy termesztenek neked rizsecskét. MEGHALTAK a kínaiak, nincs rizs. Na akkor mit ennél? :D

2014. febr. 8. 09:30
 28/32 A kérdező kommentje:
Na jó,oké :D nekem akkor is így felel meg,rizzsel+zöldséggel és meg van a heti -0,6-0,8 kg fogyás.és ami a legfontosabb,hogy ezt több mint valszin.,hogy zsírból adom le,mert van ilyen digitális sportmérlegem is vagy mi ez..és mutatja a zsírszázalékot,izmot,vizet . Na jó ne vitázzunk,neked van igazad és kész.
2014. febr. 8. 09:46
 29/32 anonim ***** válasza:

Én végig nem azért írtam mert neked nincsen igazad, vagy rosszul csinálnád :D

Én tudtam hogy amit csinálsz az nem rossz, és nem beszólni akartam.

2014. febr. 8. 09:53
 30/32 anonim ***** válasza:

Kérdező, az a mérleg a legnagyobb parasztvakítás amit kitaláltak mostanában.

Most ha ráállítasz egy Lagzi Lajcsit, meg egy Ronnie Colemant, mindkettőnek ugyan akkora testzsírt fog mutatni. A mérleg még is honnan tudná, ha te vagy 80-100-130 kg akkor az izom vagy zsír?

Lajcsinak kiírja a 40-50% testzsírt, meg Ronnienak is. Mert mindkettő 130kg. Csak valójában meg Ronnienak 5-10% között mozog a testzsírja...

2014. febr. 8. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!