Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elárulná valaki, hogyan...

Elárulná valaki, hogyan csináljam a rizst, ha diétázok? Ugyanúgy, olajon piritva vagy hogyan?

Figyelt kérdés
2014. febr. 6. 14:54
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:

3-as!

Nem mindig pirítják meg a rizst főzés előtt! Vagy erről még nem hallottál? Sima sós vízben megfőzni?

2014. febr. 6. 17:17
 12/32 A kérdező kommentje:

body.builder.hu/receptek_index.htm4?csoportid=4

Egyébként ezek megfelelnének szálkásításhoz? ezek az ételek?

2014. febr. 6. 17:36
 13/32 anonim ***** válasza:
Tisztában vagyok vele, hogy nem mindig pirítják. DE ha jó rizst akarsz főzni, megpirítod. Nem azon a 2g zsíron fog múlni a diétád sikeressége... Ellenben normálisan elkészített rizst eszel.
2014. febr. 6. 18:19
 14/32 anonim válasza:
Igen, úgy tényleg jobb, de azért én szoktam csak főzni is.
2014. febr. 6. 18:47
 15/32 anonim válasza:

Eszembe nem jutna bármilyen zsiradékon pirítgatni a rizst diétában. Felteszem sóval és kétszeres mennyiségű vízzel majd lassú lángon megfőzöm, nagyonis normális az.

Diétában vagyok, napi 100g CH alatt de az edzés utáni étkezéshez bizony kell a rizs!

2014. febr. 7. 10:13
 16/32 anonim ***** válasza:
0%

Miért kell a rizs?

Miért nem használsz zsírt? :O

2014. febr. 7. 10:50
 17/32 anonim ***** válasza:
Ha te napi 100g CH mellett tudsz normálisan edzeni, vagy nagyon kezdő vagy, vagy nem edzel normálisan, vagy superman vagy...
2014. febr. 7. 12:53
 18/32 anonim ***** válasza:
Sok sportoló, versenysportoló eszik ch-szegényen!
2014. febr. 7. 13:05
 19/32 anonim válasza:

Nem vagyok kezdő, nem vagyok superman sem, legfeljebb superwomen, és biza edzek én normálisan.

Mint említettem diéta van, diéta csak kalóriadeficittel működik, ezért nem használok felesleges zsírt a rizs elkészítéséhez. Nőknek pedig (az ilyen iszonyat endomorfoknak mint én) diétában bőven elég az 1-1,5g/ttkg CH. Edzés után a turmixunk ledöntése után órácskával pedig komplett étkezés kell, tehát csirke ÉS rizs. Ez alapvető.

2014. febr. 7. 14:01
 20/32 anonim ***** válasza:

Szerintem a csirkeRIZS táplálkozás, szálkásítás alatt csak a nyugati dietetika sötét ármánya (na jó, debilsége).

A rizs fölösleges keményítő, az ember tápláléka húsok és zöldségek.

Fogyáshoz nem kell ch, tömegnövelést persze megkönnyíti.

A nézet pedig hogy kényszeresen rizst kell enni, mikor valójában csak kényelmi megoldás és nem egészséges olyan mint az alkoholizmus.. "egy kis alkohol kell azért minden nap, az a 3-4 deci pálinka úgyis csak célzóvíz"

Pont ilyen az előző rizses hozzászólás.. a rizs nem drog, nem kell rászokni.

2014. febr. 7. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!