Elárulná valaki, hogyan csináljam a rizst, ha diétázok? Ugyanúgy, olajon piritva vagy hogyan?
3-as!
Nem mindig pirítják meg a rizst főzés előtt! Vagy erről még nem hallottál? Sima sós vízben megfőzni?
body.builder.hu/receptek_index.htm4?csoportid=4
Egyébként ezek megfelelnének szálkásításhoz? ezek az ételek?
Eszembe nem jutna bármilyen zsiradékon pirítgatni a rizst diétában. Felteszem sóval és kétszeres mennyiségű vízzel majd lassú lángon megfőzöm, nagyonis normális az.
Diétában vagyok, napi 100g CH alatt de az edzés utáni étkezéshez bizony kell a rizs!
Miért kell a rizs?
Miért nem használsz zsírt? :O
Nem vagyok kezdő, nem vagyok superman sem, legfeljebb superwomen, és biza edzek én normálisan.
Mint említettem diéta van, diéta csak kalóriadeficittel működik, ezért nem használok felesleges zsírt a rizs elkészítéséhez. Nőknek pedig (az ilyen iszonyat endomorfoknak mint én) diétában bőven elég az 1-1,5g/ttkg CH. Edzés után a turmixunk ledöntése után órácskával pedig komplett étkezés kell, tehát csirke ÉS rizs. Ez alapvető.
Szerintem a csirkeRIZS táplálkozás, szálkásítás alatt csak a nyugati dietetika sötét ármánya (na jó, debilsége).
A rizs fölösleges keményítő, az ember tápláléka húsok és zöldségek.
Fogyáshoz nem kell ch, tömegnövelést persze megkönnyíti.
A nézet pedig hogy kényszeresen rizst kell enni, mikor valójában csak kényelmi megoldás és nem egészséges olyan mint az alkoholizmus.. "egy kis alkohol kell azért minden nap, az a 3-4 deci pálinka úgyis csak célzóvíz"
Pont ilyen az előző rizses hozzászólás.. a rizs nem drog, nem kell rászokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!