Hogyan csináljam az étrendem hogy kolis vagyok?
5hónapja edzek, azóta szedem a fehérjeport, mást nem. Legelősör fullforce-t most powerpro-t.
1hónap alatt: [link]
4.hónap: [link]
Látszik hogy olyan sok különbség nincs. Mondták már hogy egyek rendesen, de kolis vagyok és a kolis koszt meg nem a legjobb ugye. Edzés után egyből megiszom a fehérjémet, aztán nem eszek semmit. A másik baj hogy mennyi olyan kellő dolog van a kajában(kolis) ami nekem kéne, és lehet túllépem a napi adagot és ebből kalória lesz. Akinek van ideje, kedve az írja le nem kellenek felesleges kommentek. Köszi előre is:)
a fehérjeturmix alapjáraton nem helyettesíti a megfelelő táplálkozást. nem ér semmit, ha nem eszel rendesen mellette.
én tudom, hogy milyen szegényes a kolis koszt. (a srácok még az eperkrémlevest is kenyérrel ették.) szerintem egy kis zsebpénzből vagy szülői támogatásból megtudod növelni a táplálkozásod biológiai értékét.
azt is tudod csinálni, hogy pl vasárnap eljössz otthonról és hozol magaddal otthonról kosztot, ami jó hétfő uzsonnára-vacsorára. egy napot már meg is oldottál.
keddre és szerdára veszel egy 10-12 darabos tojást. ez nagyjából ötszáz forint.
csütörtökre vehetsz zabpelyhet, túrót, megint egy-egy ötszázas maximum.
péntekre kicsit belecsapsz a lecsóba, vehetsz rizset és csirkemellet. gondolom van kolis konyha (ha nem is a szobádba, közös szokott lenni) ahol eltudod ezeket a dolgokat készíteni.
meg ugye veszel kenyeret, mondjuk egy-két kg-t egy hétre, az sincs több négyszáz forintnál.
kevesebb cigi/pia és meg van oldva az étkezésed.
kis segítség: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!