Ez jó bicepsz edzésterv?
Figyelt kérdés
-egyenes rúddal karhajlitás állva 4x8 (50kg)
-koncentrált bicepsz ülve 3x10 (16kg)
-kalapács bicepsz állva kétkezesekkel 3x20 (16kg)
Külön vettem a bicepszet egy ideje, ez egy gyors kb 45 perces intenziv edzés volt, egész szépen fejlődtem vele, de korai volt az öröm, az utóbbi időben mintha megint csak visszafelé fejlődne ez az izom, már mindent kipróbáltam bicepszre, nagyon makacs, pedig a testem többi része jól épülget :)
(kajám rendben) tanácstalan vagyok...
2014. febr. 5. 05:12
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy félreértek valamit, de ez a 10 sorozat volt 45 perc? Mert akkor az baromira nem volt intenzív! Sorozatok közt kar esetében tarts fél, max 1 perces szünetet, 6-10 sorozat bicepszre bőven elég.
2/3 anonim válasza:
Mit szolnal ahhoz hogy rendbe rakod a kajad es heti 3x csinalsz csak egyenes ruddal bicepszet es sulyt adsz a rudra amikor csak tudsz. Jelenleg egy teljes test edzes reszekent csinalok heti 3x 2x8-12 bicepszet egyenes ruddal( minden heten +1 ismetles) es jobban fejlodik mint osztottal.
3/3 A kérdező kommentje:
megfogadom a tanácsokat, nos 2-es hogy érted azt hogy amikor csak tudok súlyt adok rá?
nekem az 50kg pont az a súly amivel még szabályosan megy de kellően nehéz is, ha többet rakok rá akkor lejjebb kell adnom az ismétlés számot 5-6-ra is akár, és a vége igy is csak csalással jön ki
2014. febr. 5. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!