Jd4755 kérdése:
68 kg vagyok 16 éves és 174 cm magas, juniusra elszeretném érni a 75-80 kg heti 3 edzés, semmi étrendkiegészitő nélkül. Szerintetek ez lehetséges?
Figyelt kérdés
Nyáron 3 honap alatt 7 kg értem el de már ősz ota nem edzék!2014. febr. 4. 18:13
2/5 A kérdező kommentje:
és szálkásitani!
2014. febr. 4. 18:25
3/5 anonim válasza:
Jó kajával elérheted a 75 kilót.
4/5 anonim válasza:
Hát először is rengeteget kell enned. Én a napi 4-5 étkezést ajánlanám. Húsból mindegy milyen csak hús legyen de amelyikben több a fehérje abból kellene többet fogyasztanod. Mellete mehet rízs tésztafélék zöldség meg persze gyümölcs is de az csak mértékkel. Ha tudsz vegyél fehérjét valami jó minőségüt és hát mellete persze keményen edzeni. Ha most egy ideig nem edzettél az izmod kb 2-3 hónapig ( nem vagyok biztos benne) gyorsabban fog nőni mint úgy átlagba mert ugyebár "új" módszerrel stimulálod az izomzatod. De miután az izomzat hozzászokott a gyakorlatokhoz kevésbé fogja majd stimulálni ezáltal lassabb fog nőni. Ha 3-4 havonta edzéstervet cserélsz ( pl: új gyakorlatok vagy a heti 3 edzésről áttérsz a heti 5re. A lényeg hogy változatos legyen ezzel tovább tudod stimulálni az izmokat.) az sokat segíthet. Most egyelőre ennyi jut eszembe de ha van valami kérdésed írhatok üzit :).
5/5 anonim válasza:
Még azt elfelejtettem hogy nem biztos hogy meglesz júniusra de ez a legjobb módszer amit ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!