Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Súlyzós és Fegyenc edzés...

Súlyzós és Fegyenc edzés kombinálása? Lehetséges?

Figyelt kérdés

Lehet-e kombinálni a két edzést?Súlyzós edzés mát megy egy fél éve és most karácsonyra gondoltam h megveszem a Fegyencedzsét mert szerintem jók lehetnek a benne leírtak.

A kérdés,mint fent is írtam,hogy hogyan kombinálhatnám e kettőt?

Nem akarom abbahagyni a súlyzóst a fegyenc miatt.

Edzéstervem:

hétfő-mell bicepsz;szerda;láb-vádli;péntek váll-has;szombat v vasárnap:hát-tricepsz

Kaja kiszámolva minden rendben.

15F 193cm 90kg körül

2012. dec. 22. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:

De mit szeretnél elérni?

A fegyencedzés speciálisan funkcionális erőfejlesztő gyakorlatokat tartalmaz, súlyzóval inkább az izmok kidolgozásán, formáján szoktak dolgozni, nem az erőn.

A fegyencedzés igenis lassítja az izomfejlődést, mert a súlyzós edzés után elvesz a regenerációs időből.

2012. dec. 22. 18:37
 2/5 A kérdező kommentje:
A fegyencet nem vinném túlzásba heti 2-3 nap(tudom h több kéne). Szeretném mind2-őt csinálni,bár a súlyzós lenne jobb alakformálásra de erőt is kellene növelnem.
2012. dec. 22. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát a súlyzós edzés is erősít, ez azért tény.

Pihenőnapokra tedd be a fegyencet, de.. hát okosan. Ne lábnap után csinálj egylábas guggolást, illetve ne a hétfői felsőtest edzés után fekvőtámaszozz.

2012. dec. 22. 19:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a maximális fejlődéshez legalábbis fegyencedzés terén azt kellene csinálni ami a könyvben van leirva, az nem véletlen lett úgy leirva. Természetesen lehet kombinálni a kettőt, de nem biztos hogy ugyanazok lesznek az eredmények.
2012. dec. 22. 19:46
 5/5 anonim ***** válasza:
2012. dec. 22. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!