Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Saját testsúlyos edzés alatt...

Saját testsúlyos edzés alatt lehetséges tömegnövelés?

Figyelt kérdés
Körülbelül egy hónapja kezdtem el edzeni saját testsúllyal: fekvőtámasz, lábemelések, felülés, hátsó fekvőtámasz, tolódzkodás, húzódzkodás..mellette több és jobb minőségű kaját eszek ( 'sima' rizs helyett barna rizs, több hús, hal, gyümölcs, zöldség és kivontam az étrendemből a szénsavas üdítőket, chipseket...). Egy héten kb. 4x-5x edzek és eddig pozitívak a tapasztalataim. 183 centi és 65 kiló vagyok. Ha ilyen irányban folytatom főleg az izomtömeg fog gyarapodni? Vagy esetleg mit csináljak másképp?
2013. jan. 25. 21:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Így jó lesz.
2013. jan. 25. 21:27
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Egy kérdésem lenne még:

[link]

az jó ha ilyenből eszek 20-30g-ot edzés után? :O

2013. jan. 25. 21:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Önmagában nem, de ha menne mellé proteintápkieg is akkor okés.

Vagy sült vagy főtt tojás, de cukor ne legyen magában, kell fehérje is edzés után

2013. jan. 25. 21:32
 4/6 anonim ***** válasza:

fehérjével lenne érdemes csak csak együtt gíy edzés után javallott!!

Egyébként így ahogy leírod jónak tűnik a kaja biztos arányaiban is stimmel többé kevésbé.

ha saját testsúlyos edzéseket végzel akkor majd egy idő után sajnos megáll az intenzitás növelés hiszen nem fogsz tudni 3-400 fekvőtámaszt csinálni majd egyszerre.Később érdemes lesz edzőterembe menni...

2013. jan. 25. 21:35
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi :))
2013. jan. 25. 21:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudom :/ Megpróbálom majd nehezíteni a fekvőket és húzodzkodásokat is ameddig lehet (bárcsak már ott járnék.:D ).
2013. jan. 25. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!