190cm/100kg-os vagyok, és szeretnék leadni 10 kilót a tömegnöveléssel párhuzamosan. Szerintetek lehetséges ennyit leadni úgy, hogy közben nem diétázok a tömegnövelés miatt?
Figyelt kérdés
190cm/100kg-os vagyok, és szeretnék leadni 10 kilót a tömegnöveléssel párhuzamosan. A közti napokon végeznék aerob edzéseket. (minden második nap 1 óra biciklizésre gondoltam 130-as pulzus alatt) Ha lehetséges akkor ez hátráltatná az izmok fejlődését a lassab regenerálódás miatt? Vagy ha valaki tud jobbat arra is kíváncsi lennék. A válaszokat előre kössz!2009. febr. 23. 11:07
1/2 anonim válasza:
Ha tömeget növelsz, ne diétázz! Egyél rengeteg fehérjét (fehér husi, tojás, fehérjeturmix), tiszta szénhidrátot (pl. rizs) és jó minőségű zsírt, kerüld a "szemét" kajákat.
Aerob ezdés: Nem írtad, hány éves vagy, az ajánlott pulzustartomány attól is függ. Heti 3x 1 óra bicaj az nagyon jó, szerintem elég. Hétvégén regenerálódj.
Sok sikert!
2/2 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok és 1 éve kondizok. 4-5 éve sokat sportoltam de sajnos a kondi előtti években ülő életmódot folytattam. Most ezt a rajtammaradt 10 kiló zsírt akarom eldobni. Akkor az aerob edzés jó módszer lehet rá? A tömegnövelésnél meg nagyon figyelek a tápanyagbevitelre hogy miből, mennyit, mikor. :)
2009. febr. 23. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!