Tömegnövelés alatt a csirkemell felcserélhető csirkecombbal?
Figyelt kérdés
Anyagi okok miatt érdekel.
Tehát, ha a csontról leszedem a húst, és csak a színhúst eszem a combról, akkor ehetem csirkemell helyett? Fehérjebeli különbség nagyon kevés és az ára pedig fele sincs a mellének.
2011. okt. 16. 14:54
2/7 anonim válasza:
ehetsz még halat, az is viszonylag olcsó.
3/7 Zakathol válasza:
Ja de mire lekopasztasz 1 kg csirkecombot a csontokról addigra nem 1kg csirkehúsod marad ám... :D
Egyszer mintha olvastam volna valahol, hogy valaki lemérte nyersen, pucolás előtt/után és nem sokkal jössz ki jobban mint ha csirkemellet vennél. (persze ha jó áron tudsz csmellett :))
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezen én is gondolkodtam. Ki is fogom próbálni mennyi húst lehet leszedni róla. Csupán a tápanyagértéke miatt kérdeztem.
2011. okt. 16. 19:22
5/7 Zakathol válasza:
Azzal nem lesz gond. Sőt, tömegelésnél annyira nem is fontos, hogy szárnyas húst egyél. Simán mehet egy kis marha is, vagy a sertés kevésbé zsírosabb részei.
7/7 anonim válasza:
Én lemértem. A csirkecomb csontozás, a bőr eltávolítása és részleges zsírtalanítás után 1500 Ft/kg-ra jött ki. Én is spórolás miatt kezdtem combot venni, de gondoltam azért "megvizsgálom". Úgyhogy ezerszer inkább a mell. Kevesebbet is kell vele szarakodni. Akinek száraz a mell, az vegyen egy húshőmérőt (amit be tud szúrni a húsba sütés közben), majd 70-71 foknál lezárod a sütőt, kiveszed, és belül puha és szaftos marad. Után még tudsz pirítani a külsején serpenyőben, vagy sütés előtt bekened paradicsomszósszal, és a szépen rápirul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!