Maximális sorozatszámmal edzés közben, és rengeteg csirkemell, rízs, zöldség, meghozza ereményét?
következő hónapban bevásárlok, 4hónapja nem edzettem normálisan végig egy hónapot bevallom!
most veszek 12kg csirkemell filét, 6 kg pulykamell nugets (nem a legjobb de jó lesz nekem reggelire)
barna rízs, fehér rízs, szőlőcukor, cukor mentes innivaló
alkohol nincs, ill zöldségek, és spenót mert imádom,
3 óránkénti étkezés este 8 ig
és edzéskor maximális sorozat amíg birom birom x6
részletes edzés nem írok ha nem nagy baj , megvan az edzés tervem ami hasznos volt számomra (17-20éves koromig nyomtam , most 4 hónap kihagyás)
21 leszek janba.
ez mind szép és jó de ha elfogynak a bevásárolt holmik akkor utána mit szándékozol csinálni?
megint hónapokig tartó pihenő lesz?
akkor olcsó szar marad:D mirelitt csirke meg csirkemell sonka
ill akk már ott a kövi fizetésem ,és akkor már jön a fehérje is .. első hónapban szerintem nem feltétlen szükséges
ill még azt elfelejtettem ,hogy egy doboz creatinom is van, ötletes bevinni? fel aztán szintentartani
ha nincs elég kes akkor inkább csirkecombot vegyél meg halat.
a kreatinos kérdésedet ne egészen értem.
a kreatint kúra szerűen kell használni,beszedsz egy dobozzal aztán szünet.
vagy te is így gondoltad?
én perpillanat a November hónapról beszéltem most , hogy kezdetnek elég lesz ez? mivel következő hónapokba viszek bele igen pl halat, marha húst, vitamint, fehérjét, és kombinálok egy két dolgot,
a kreatinra írva igen így gondoltam
bár hirtelen belegodolva, halat is fogok venni pár kg-t
am meg nyilván fagassztóba fogom tenni: ) ennyi húst.. hova máshova: ) zöldség hűtőbe spenót és minden más fagyóba: ) az étkezésre írva
ébredéstől ami reggel fél7kor van este 8ig 3 óránként enni?
ébredéstől kell enni de ilyen nincs előírva hogy este 8ig kell.
annyi hogy este már nem kell nyomni befelé a szénhidrátot de protein mehet nyugodtan.
én spociel 8óra után eszem a tojást,túrót,10után iszok még prot shéket meg ilyenek.
értelek, megfogadom akkor.
köszi szépen!
ami a sorozatokat illeti , nincs vele baj?
h annyit nyomok amennyit bírok ideális súllyal?
hát egy részletet le írhatnál az edzéstervedből legalább 1 izomcsoportot gyakorlatokkal,sorozatokkal és nagyjábóli ismétlésszámmal hogy na mégis kb.milyen ismétléstartományba tartozik az a bukásik tervezet edzés.
egyébként jó ha bukásig csinálod mert úgy kell csak azért nem mindegy hogy kb 8nál van a vége vagy 25 nél azért kérdem.
6x 14-17
mell;
fekvenyomás,ferde,vagy mínusz hetente váltom, csigán keresztbehúzás, és végül tárogatás,
aztán bicó
álva váltott karral , kalapács, scott,
másik hét
egyenes rúd , 21, kalapács,
hetente váltom ezt a 3-3 féle gyakszit
ez szintén nem világos,még ilyet nem láttam
hogy kell érteni azt hogy egyszer van leírva hogy 6x14-17?
minden gyakorlatból 6sorozat van és minden sorozatnál 14-17ismétlést csinálsz?
nincs napokra bontva ezért nem értem hogy most a mellet meg a bicepszet egy napon edzed vagy nem.
meg egy héten hányszor edzed?
meg még az nem világos hogy most ennyi az edzésterved és kész vagy vagy hol van a többi izomcsoport.
valahogy úgy kéne leírni hogy érthető legyen hogy:
hétfő:
tricepsz-bicepsz
tricepsz:
szűken nyomás 6x8
homlokra engedés 5x10
lórúgás 4x12
stb.stb. utána a többi és így érthető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!