Flevi kérdése:
Hát és tricepsz edzésére elegek ezek a gyakorlatok? Megmozgatják az egész hátizmot, valamint erősitik eléggé a tricepszet?
Figyelt kérdés
Hát:
-Húzódzkodás
-Nyakhoz húzás hátgépen
-Mellhez húzás csigán szűken és szélesen
-Evezés kézi súlyzóval
-Evezés gépen ülve
Tricepsz:
-Letolás csigán
-Tolódzkodás feltámasztott lábbal
2014. febr. 3. 18:35
1/5 anonim válasza:
Háthoz a nyakhoz húzást én kicserélném hiperhajlításra vagy felhúzásra, tricepszre meg még kéne egy nyújtó gyakorlat, pl. lórúgás.
2/5 anonim válasza:
Tricepszre én a homlokhoz engedést szeretem, nyak mögé nem érdemes húzni. Letolás jó, tolódzkodás meg max végére durrantónak
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
A nyak mögé húzás amúgy miért nem jó?
2014. febr. 3. 20:03
4/5 A kérdező kommentje:
És tricepszre akkor végezhetem akár mind a 4 gyakorlatot is? (letolás, tolódzkodás feltámasztva, lórugás, homlokra engedés)
A felhúzás vagy a hiperhajlítás gyakorlatok során sérülhet a gerincem? f/15/55kg
2014. febr. 3. 20:08
5/5 anonim válasza:
Csak akkor ha kimondottan gerinc bántalmaid vannak mint nekem.(15/f) Én nem csinálom. Csinálhatod de ideálisabb lenne a három gyakorlat tricepszre, főleg neked még gondolom kezdő vagy. Hátra is lehet sok az 5 de nem vészes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!