Ha hétfő szerda pénteken edzek, akkor edzhetem mind a 3nap az egész testemet? Vagy az már sok lenne és besülnék? Mell, Hát, Bicepsz, Tricepsz, Váll, Has!
Hétfő - mell, tricepsz, has
Szerda - hát, bicepsz, has
Péntek - láb, váll, has
Nem valószínű, hogy sok lenne inkább kevés... Persze gondolom nem 4 órás edzésre készülsz, hanem 1 max 2 gyakorlat / izom.
edzhetsz de ez nem egész test csak akkor ha amputálva van a lábad.
Pintér Sára
felraksz egy k ibaszott kérdést és mi meg válaszolnánk rá de nem tudunk információ hiány miatt,ezért vissza kérdezünk te meg ba szol írni.
akkor mi a f aszért raksz fel kérdést arra lennék kíváncsi?
Hát inkább 3 gyakorlat!
De szerintem félre értettük egymást...én így gondoltam hogy sok lenne-e?!
Hétfő:egész test!
Szerda:egész test!
Péntek:egész test!
Csak azért kérdeznék meg hozzáértőket mert ezt az edzésformát már mondta 1 illető,de szerintem ez sok és besülnének az izmaim!
dirtboy
a lábat azért nem írtam,mert focizok,tehát nemhinném hogy kéne egyenlőre lábaznom!azért köszi!
foci az nem jelet semmit,egyik ismerősöm is focista és volt hogy mikor volt ideje kifejezetten lábazni jött át.
semmi más napon nem jött edzeni csak lábnapon lábazni,focistáknak is kell a lábedzés és hogy erős legyen a lába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!