Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez is szálkásítás?

Ez is szálkásítás?

Figyelt kérdés
Tehát mindenki mondogatja, hogy szálkásításnál egy adott testsúlyhoz mennyi ch-t kell bevinni, de szálkásításnál minek is kell szénhidrátot bevinni? Hiszen SZÁLKÁSÍTUNK... na akkor, egész pofás kit étrendem van, 250g fehéréjével, nagyon minimális szénhidráttal és 35g zsírral.. vélemény? 3 nap alatt 2 kilóval kevesebbet mutat a mérleg ( a vizet már bőven előtte leadtam ) és az izomzatomból nem igazán fogytam.. na vélemény?
2014. jan. 31. 07:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy izomból nem fogytál? Mellesleg ez a fogyási ütem túl gyors, tehát te nem 2 kiló zsírt adtál le 3 nap alatt, azt elhiheted, és nem is 3 naponta nézegetjük a mérleget (3-4 kilós különbséget én neked a reggeli/esti mérlegelésen összehozok magamon, ha akarod, mégsem fog sem zsírt sem jelentős mennyiségű izmot jelenteni). Azért kell bevinni, hogy legyen valamiból energiád. Nem muszáj persze, lehet csak zsírból is fedezni, keress rá a teljes ketogén diétára, de akkor több zsír kéne ennél, s remélem a mostaninak is jó a minősége. De ch visszatöltést itt is szoktak csinálni időközönként, hogy ne lassuljon be teljesen az anyagcseréjük. Szóval ezeken a dolgokon változtatnod kéne. Ja, és remélem jó nagy rakás zöldséget megeszel minden nap.
2014. jan. 31. 07:45
 2/13 anonim ***** válasza:
Azert mert az tarja meg az izmot
2014. jan. 31. 08:16
 3/13 anonim ***** válasza:

Az izomvesztés elkerüléséhez nem szénhidrát, hanem normális kalóriabevitel és edzés (izom stimuláció) kell.

Lehet úgy is enni mint te, de mint látod 3 nap alatt 2 kilót fogytál, tehát rohadt keveset ettél. Több zsír kellene, ennyi.

Nem mindig jó ilyen magas fehérje és alacsony zsír arány, a túl sok fehérjéből amúgy is szénhidrátot gyárt a szervezet..

Amúgy ezt hogy hoztad össze? Csirkemellet ettél salátával meg protein porral egész nap?

Sok a 2 kiló 'fogyás', DE lehet hogy csak a fölös víz ürül a testedből, és nincsen gond. Kalóriára kb. mennyit ettél? Jóllakottságra rendben voltál?

2014. jan. 31. 08:54
 4/13 A kérdező kommentje:
ez most mind szép és jó, de az első válaszoló azt mondja, hogy nem baj.. a másik kettő azt, hogy baj... most akkor ez hogy is van? ( Persze valamiért drakenek talán inkább tudok hinni, mivel sokat tanultam tőle az olvasgatás miatt ) de akkor is válaszoljatok
2014. jan. 31. 14:29
 5/13 A kérdező kommentje:
Egyébként furcsa, de én úgy érzem, hogy van energiám úgy is, hogy csak reggel eszek fehérjét, maxot nyújtok edzéseken, futó edzéseken..
2014. jan. 31. 14:31
 6/13 anonim ***** válasza:
Olvasd csak át, én is azt mondom, hogy baj. Mert energia akkor is kell. És nem jó szerintem arra ráállni, hogy ezt szinte csak a fehérjéből fedezd. Vagy fedezed zsírból, vagy eszel valamennyi ch-t is, természetesen mindkét esetben a szálkásítás szabályainak megfelelően.
2014. jan. 31. 15:47
 7/13 anonim ***** válasza:

Hát pont azt akartam írni, hogy 1. higgy nyugodtan Drake-nek elsősorban, másrészt..

Ahhoz képest hogy írhattam volna tök ellentétes választ mint ő, most elolvastam a válaszát és nem írtam neki ellentmondó dolgot..

Olvasd el újra!

2014. jan. 31. 15:54
 8/13 A kérdező kommentje:
jó, akkor legyetek szívesek írjatok nekem szénhidrátos termékeket, lehetőleg alacsony fehérje és zsír tartalommal és ne zabpelyhet meg rízst mondjatok legyetek oly kedvesek
2014. jan. 31. 18:42
 9/13 anonim ***** válasza:
Miért, azokkal mi a baj? Egyébként meg tudod a komplex ch forrásokat gondolom, ugyanazok jók itt is, csak kisebb mennyiségben, és fontosabb, hogy biztosan komplexek legyenek, pl. a tésztaféléket én kihagynám, még ha tk-nak meg satöbbinek vannak is hívva.
2014. febr. 1. 07:53
 10/13 A kérdező kommentje:
A zabpehelyv tömény szénhidrát.. nem értem minek kéne ennem szálkásítás közben...
2014. febr. 1. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!