Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásítás közbe tömegelés?

Szálkásítás közbe tömegelés?

Figyelt kérdés

Eddig tömegeltem, de van rajtam 1 kis felesleges zsír a hasamon és mellemen. Ezt szeretném ledolgozni, de közbe nem akarnék leállni a tömegeléssel.

Szerintetek az úgy működne, hogy míg pihentetem a felső testem, addig kardió gépeken (amik ugye inkább a lábat veszik igénybe) égetném a zsírt?

2014. jan. 28. 17:40
1 2
 1/11 Galaxis. ***** válasza:
Ezt gondold végig még egyszer. Na ugye, hogy baromság. Ilyen nincs. Vagy szálkásítasz vagy tömegelsz! Ez a kérdés kiírása után a megfelelő kajádat nem is merem feltételezni, hogy megvan!
2014. jan. 28. 17:42
 2/11 Galaxis. ***** válasza:
a sorozatszámokról nem is beszélve...
2014. jan. 28. 17:43
 3/11 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne a kettőt egyszerre ?
2014. jan. 28. 17:47
 4/11 anonim ***** válasza:
Mert különböző étrend kell. Nem gyakorlattól függ hogy szálkásodsz, vagy tömegnövelsz!
2014. jan. 28. 17:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Mert tömegeléshez kalóriatöbbletet kell, szálkásításhoz meg kevesebb kalória...
2014. jan. 28. 17:49
 6/11 A kérdező kommentje:
Akkor hogyan csináljam ? Elsőnek szálkásítsak és utána kezdjek tömegelni ? Vagy tömegeljek, és majd szálkásítok ha eléggé "felfújódtam" ?
2014. jan. 28. 17:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Tömegelj és ha meglesz a kellő izomzat akkor leszálkásíthatod.
2014. jan. 28. 17:55
 8/11 A kérdező kommentje:

csak azt hallottam, hogy tömegeléssel zsírosodni is fogok, és azért gondolkodom a szálkásításon, mert ha alapból kis plusszal indítok, és még erre fogok felszedni, akkor utólag nagyon sok ideig fog tartani a szálkásítás. Ebbe az időszakba meg kicsit dagi leszek :D

Vagy ez nem igaz ? Nem feltétlen fogok zsírosodni is ?

2014. jan. 28. 18:10
 9/11 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha akkor szálkásítasz, amikor még szinte 0 izmod van, az rosszabb lesz, mintha a "feleslegedre" még hízol.

Majd lepucolod magadról a zsírt, ennyi belefér a testépítésbe!

2014. jan. 28. 18:40
 10/11 Galaxis. ***** válasza:
Amúgy ha valaki 100%-an csinálja a tömegnövelést ami annyit jelent, hogy mindent de tényleg mindent 100%-on csinál akkor zsír nem is jön fel :) Fura mi?
2014. jan. 28. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!