Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásítás futás nélkül?

Szálkásítás futás nélkül?

Figyelt kérdés

Lehetséges futás nélkül is? És persze pénz nélkül...mégis mit tegyek h látszódjanak az izmaim?

24/L

2014. jan. 28. 15:25
 1/10 anonim ***** válasza:

Szálkásítás étrend kérdése.

Edzésnek nem futás, hanem erősítő edzés kell. Futás csak keigészítés, amit sokan nem is bírnak, őket nem éri semmiféle hátrány.

2014. jan. 28. 15:40
 2/10 A kérdező kommentje:
Edzegetek itthon már egy jó ideje,de nem látok túl nagy változást. Azért gondoltam hogy el kellene kezdeni futni. Étkezés....nem eszem éességet,tésztákat se nagyon,csak délelőtt. Sajnos nem tudom mindig a csirkemellet és ehhez hasonlókat enni,mert közösen eszünk a családdal,így azt eszem,amit ők,muszáj,mert akkor koplalnék...
2014. jan. 28. 16:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát majd ha fogyni akarsz, akkor se délelőtt, se délután nem fogsz lisztes ételt enni.
2014. jan. 28. 16:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kövér egyébként. 169cm és 59 kg vagyok.
2014. jan. 28. 16:22
 5/10 anonim ***** válasza:

Ezt most miért írtad? Nem tudom mi vagy, de szálkásítani akarsz. Akkor alakíts az étrendeden!

A magyarok tejet esznek, állandóan gabonákat, még fogyókúra alatt is puffasztott gabonákat, rizst, joghurtot.

Fogyás alatt is glutént esznek, szóval.. általában mindig van egy csomó javítási lehetőség.

2014. jan. 28. 22:16
 6/10 A kérdező kommentje:
Még, ha érteném is, hogy mire akartál célozni...
2014. jan. 29. 20:09
 7/10 anonim ***** válasza:

Arra célzok, hogy nekem ne írd, hogy nem vagy kövér (mert engem az önképed annyira nem érdekel, küldhetsz képet és akkor majd én magam eldöntöm hogy mennyire vagy kövér) hanem egyél jobban, tisztán, tejmentesen, szénhidrátszegényen.

Már ha eredményt akarsz elérni.

2014. jan. 29. 20:18
 8/10 A kérdező kommentje:
Én azt csak arra írtam, hogy írtad hogy "ha fogyni akarsz..." és csak "jelezni akartam, hogy nem olyan drasztikus fogyásra kell itt. gondolni. Kb. 4-5 kilótól kellene szerintem megszabadulnom, ahhoz, hogúgy lássam magam a tükörben,ahogy szeretném. Az a baj tudod, hogy a pénztárcám nem nagyon engedi meg, hogy úgy táplálkozzam, ahogy szeretnék. Meg úgy nehéz, hogy körülöttem eszik a sok finomságot. De tudom persze,hogy amit én szeretnék az lemondással jár.
2014. jan. 29. 22:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Szólj ha lelki támasz kell, mert akkor tudok empatikusan is írni :)

Az egy kicsit más, mint ahogyan eddig írtam.

2014. jan. 29. 22:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem arra van szükségem, csak gondoltam felteszek egy kérdést azzal kapcsolatban, amire gondolok. Arról nem én tehetek, hogy nem azt "kaptam", amire számítottam :)
2014. jan. 29. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!