Mit javasoltok az étrendben és az edzéstervben?
Az egyik kérdésem az, hogy milyen lassú felszívódású szénhidrátot tudtok ajánlani a husi mellé ?
Szóval van a baszmati ami ha jól tudom gyors felszívódású. Baromira megtudok éhezni 2-3 óránként és ez zavar mert szálkásítani szeretnék.
A másik kérdésem az, hogy jó így az edzésterv a szálkásító időszakra ?
Sokat tesztelgettem az izomrendszerem és úgy érzem rájöttem hogy mitől durranok be a legjobban.
Hétfő
Mell-Bicepsz
Fekvenyomás 12,10,8,6,6
Tárogatás kézisúlyzóval/gépen 4*12
Nyomás Chest-Press gépen vetköző sorozatban
Bicepsz Francia rúddal 4*10
Kalapács Bicepsz 4*10
Koncentrált bicepsz 4*10
Kedd láb-has
Lábtolás 4*10+8,6
Lábhajlítás 4*8
vádli állva 3*20
Hasprés 4*30
Lábemelés 4*15
Felülés oldalra fordulással 4*20
Törzs hajlítás kézi sulyzóval 4*20
Szerda
Váll-tricepsz
Mellről nyomás 4*10
Oldalraemelés 4*15-20
Oldalra emelés döntött törzsel 4*15-20
Homlokra engedés 4*10-12
Lórugás 4*10
Letolás csigán 7*12
Péntek
Hát
Hiperhajlítás 4*20
Mellhez húzás csigán 4*15-20
Nyak mögé húzás csigán 4*15-20
Evezés csigán 4*15-20
A következő héten kisebb ismétlésszámú "erőnövelő" gyakorlatok. Legalább 2 de inkább 3 bemelegítő sorozattal.
Hétfő
Fekvenyomás 5*5
Lábtolás 5*5
Guggolás 5*5
Húzódzkodás mellhez széles fogással 5*?
Szerda
Bicepsz-tricepsz
Bicepsz Francia rúddal 4*10
Kalapács Bicepsz 4*10
Koncentrált bicepsz 4*10
Homlokra engedés 4*10-12
Lórugás 4*10
Letolás csigán 7*12
Péntek
Fekvenyomás 5*5
Lábtolás 5*5
Guggolás 5*5
Húzódzkodás mellhez széles fogással 5*?
Külön van egy bedurrantó "A" hét magasabb ismétlésszámmal és külön a "B" hét amivel az erőszintemet növelhetem.
A lábra nem mondjátok, hogy többet csináljak meg egyrészt nem tudok (gerincferdülésem van a guggolás kizárva valamint egyáltalán nem érdekel: tudom ez rossz felfogás de nem érdekel)
7 sorozat csigás letolás tricepszre? Mi a szarnak? És ezt hányszor látni... Hogy lórúgás mellett letolás, mikor ugyan az a szög, ahelyett hogy odavágnál egy fej fölötti tricepsz nyújtás ülve.
Nyak mögé ne húzz, inkább húz szűken vagy evezz szélesen, egykézzel, csak nyak mögé ne.
A láb ugye akkor jó úgy, bár a lábnyújtás elbírja szerintem a gerincferdülés, de igazából nem tudom. :D
De ha nem terhelheted a gerincedet akkor ne guggolj nagy súllyal, 5-ös ismtélésszámmal, inkább hagyd a pélóba és csinálj több lábtolást.
Szerintem sok hétfőn és pénteken is ugyan az az erőedzés, de ha téged nem edz túl akkor oks az is.
A zabpehely lassan szívódik fel.
A 7 sorozat a jobb bedurranás miatt kell.
Köszi akkor nyak mögé fogok húzni de szerintem kézi súlyzóval fogom csinálni.
Oké nyak mögé nem húzok. Akkor szűken húzok.
Ja tényleg a zabpehely :XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!