Szálkásítás, miért érzem azt, hogy rosszul csinálom?
Nincsen semmi ellentmondás.
Direkt leírtam, hogy fogyni sokféleképpen lehet, egy szóval sem írtam, hogy zabbal nem lehet.
Egyszerűen csak arról van szó, hogy sz.ar kaja. Profi testépítők? Ők elhitték a hitvány dietetusoknak, hogy egyék a zabot.. semmi értelme nincs, ez csak egy divat.
Szóval mit nem kell elhinni nekem? Várom.
Builder.hu tök jó testépítős oldal, másfelől nem tud túllépni a nyugati dietetika hülyeségein.
Az egészséges táplálkozás, vagy az egészségs szálkásítás az hús+zöldség alapú.. nem zab alapú.
Reggeli szénhidrát a legnagyobb hülyeség, reggel eleve inzulinrezisztens a szervezetünk, minek küldjük meg keményítővel? Mi értelme? Nem vagyunk éhezők, nem kell gabonát enni..
Mi az hogy aki profi, ebből él az máris tökéletesen csinálja?
A zab értelmetlen kaja, a testépítők pedig nem az egészséges táplálkozás mesterei. Erősen befolyásolja őket a pillanatnyi divatirányzat, a dietetika álláspontja..
Meg nem érv ez, hogy ha valaki profi testépítő, akkor erről mindent tud.
Az orvosok is profik elvileg, gyakorlatban viszont lókukit nem tudnak pont a saját területükről.. csak amit HISZNEK, de az meg nem tudás, hinni bármit lehet.
Fischer, írd már le HIT nélkül, mit tudsz mi értelme van a zabnak? Miért eszik valaki keményítőt, amikor normális ételt is ehetne, ezt írd már le kérlek, hiszen nyilván valamilyen gondolatod neked is van, azon túl hogy a 'profi testépítők' mit csinálnak.
MIÉRT ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!