Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan kezdjem el az edzéseket?

Hogyan kezdjem el az edzéseket?

Figyelt kérdés

Hali!

Szeretnék elkezdeni egy kis izmot felszedni magamra,de nemtudom hogy kezdjem el.

Nem tudom mit kell tudnotok ahoz hogy segíthessetek ezért itt van néhány info.

17\f 170cm magas és kb. 60kg.

Célom az lenne hogy látszodjon rajtam az izom,erősebb legyek,szálkásítás.tippek jól jönnének hogy kezdjem el,kell-e valami kiegészítőt szednem.Edzésterv,étrend minden jöhet amit Ti fontosnak tartotok.Köszi

2014. jan. 18. 23:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Először olvasd el a Sárga Kapszula című könyvet amit a Shop.Builder oldalon megtalálsz.
2014. jan. 18. 23:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem igazán szeretek olvasni,és azt el felejtettem irni hogy személyi edző segítségével szeretnék,ugy biztosan nemrontok el semmit
2014. jan. 19. 00:00
 3/7 anonim ***** válasza:

egyem a szíved, hogy nem szeretsz olvasni.... Van egy k**va "könyv", a sárga kapszula, amiben le van írva minden, de azért írjuk már le neked a fontosabb dolgokat, miközben gőzöd nincs semmiről. Hát egy nagy pacikukit.

Ilyen hozzáállással semmire nem fogod vinni ebben a sportban, ami fegyelmet, és kitartást igényel mind edzésen, mind táplálkozás terén...

A személyi edződ majd elmondja neked a dolgokat pénzért, én itt egy lusta nyikhaj gyereknek nem magyarázok ingyen...

2014. jan. 19. 00:24
 4/7 A kérdező kommentje:

akkor ne magyarázzál:D feltettem egy kérdést amire választ vártam nem olyat hogy olvasd el ezt meg ezt azt kész.

Nem akarok egy kigyurt szekrény lenni,csak kicsit szedni magamra.De akkor majd elmagyarázza más:D

Plusz azért irtam hogy nem szeretek olvasni mivel rámentem az oldalra és pénzér volt fent,és minek vegyem meg,ha esetleg nem is értem meg?

2014. jan. 19. 00:27
 5/7 anonim ***** válasza:

googleba beírva a "sárga kapszula" című szavakat, ez az első találat: [link]

Mi van kiírva nagy betűkkel?

"Regisztráció után töltsd le INGYEN!"

Te most ezek alapján vagy nagyon lusta vagy, vagy nagyon hülye, vagy szimplán hazudsz.

2014. jan. 19. 01:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Jo bocsi,faradt voltam.de en eloszorbaz oldalt irtam be es utana az oldali keresobe es ott azt irta hogy 3000valahanszaz ft.megnezem,elolvasom.
2014. jan. 19. 08:15
 7/7 anonim ***** válasza:
3000ft is olcsóbb mint az edző. Mire az edző elmagyarázná mindet addigra bőven több is rámenne.
2014. jan. 19. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!