Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mivel kezdjem az edzéseket?

Mivel kezdjem az edzéseket?

Figyelt kérdés

Hétfőtől konditerembe fogok járni! Célom az egyenlőre nincs nagyon meg sajnos! 95 kg vagyok 187 cm! elsőként talán az első hónapban -(pénzügyi okok miatt a szüleim sem tudnának fedezni több mint 2 hónapnál többet szóval egyáltalán nem várok nagyobb eredményt az egészben)- fogyni szeretnék cél nélkül szóval amennyi sikerül! Ételt azt nem tudom pontosnateljes mértékben be tartani szóval max gagyi halkonzerv esetleg csirke melle, rizs... és ha letelt az első hónap utána szeretnék erősödni de nem izmosodni szóval legalább szépen legyen bennem erő!

ha befejeztem a kondizást itthon birok futni fekvőtámaszozni stb. Nem vagyok egyáltalán kövér alkatú csak kicsit testesebb és azt szeretném szebbre formálni és erősíteni főképpen a vállam és a karom!

És a kérdés pontosabban az lenne hogy mit ajánlatok, mivel kezdjem az egészet, biciklizés futás az mennyi legyen?, súlyzózás hány sorozatban mennyit?... szóval mindent amit tudnom kell! Előre is köszönöm.

16/F

2011. márc. 5. 21:08
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
ja és azét szeretnék először fogyni mert hogy izmosodni és fogyni nem lehet és előbb fogyni akarok és utána erősödni! Kérem szépen hogy olyasmivel ne gyertek hogy jaj ehhez nem kell konditerembe járni ... Csak a kérdésekre válaszoljatok és ne variáljátok az egészet! Köszönöm szépen :) :)
2011. márc. 5. 21:10
 2/24 anonim ***** válasza:

én igy kezdtem:

5x10 fekvenyomás

5x10 tricepsz nyújtás fejfölött

8x25 hasprés

5x10egykezes döntött törzsű evezés

10x10 bicepsz ülve

5x10 tárogatás

5x10 tárogatás egyenespadon (fekve)

5x10 lorugás

2x25 felülés törzs fordítással

3x10 fekvő támasz

5x10 koncentrált bicepsz

5x10 arnold nyomás

1 perc vádli (1percen keresztül lábujhegyre álsz és leengeded magad és ezt fojamatosan amig le nem telik az 1 perc)

2x15 vádli (ugyan az mint amit fenn leirtam )

2x1 perc hasgyakrlat (felveszed a fekvő támasz alap helyzetét és igy megtartod amig le nem telik a z idő)

5x10 áthuzás

2011. márc. 5. 21:26
 3/24 anonim ***** válasza:

ha kell took küldeni diétát

eredményes ha betartod

2011. márc. 5. 21:26
 4/24 anonim ***** válasza:
ha valamit nem értessz kérdezz vagykeres rá neten
2011. márc. 5. 21:27
 5/24 anonim ***** válasza:
body.builder.hu itt nagyon sok gyakorlatt hoz van video
2011. márc. 5. 21:28
 6/24 anonim ***** válasza:
bemelegítéssel kezdj..
2011. márc. 5. 21:39
 7/24 A kérdező kommentje:
Meg köszönném a diétás étrendet! Privátban várom, kössz! :)
2011. márc. 5. 21:45
 8/24 anonim ***** válasza:
ha fogyni és erősödni szeretnél, akkor én inkább a kettlebellt ajánlanám, olvass utána
2011. márc. 5. 22:38
 9/24 anonim ***** válasza:
Mindenképpen tűzz ki magad elé célokat.Ez nagyon fontos.Mert idővel motiválatlan leszel,azt sem tudod mit akarsz.És hagyod az egészet a francba.Válassz valaki példaképet vagy nem is tudom,de legyen valami:)
2011. márc. 5. 22:52
 10/24 A kérdező kommentje:
tulajndonképpen van célom! Lefogyni pár kg-t csak de az semmi és erősnek és izmosnak is lenni hogy szép alakom legyen formás karom! példakép John Cena! Nem akarok olyan lenni mint ő de azo a több mint valószínű mesterséges izmok nagyon tetszenek!
2011. márc. 5. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!