Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mivel kezdjem az edzéseket?

Mivel kezdjem az edzéseket?

Figyelt kérdés

Hétfőtől konditerembe fogok járni! Célom az egyenlőre nincs nagyon meg sajnos! 95 kg vagyok 187 cm! elsőként talán az első hónapban -(pénzügyi okok miatt a szüleim sem tudnának fedezni több mint 2 hónapnál többet szóval egyáltalán nem várok nagyobb eredményt az egészben)- fogyni szeretnék cél nélkül szóval amennyi sikerül! Ételt azt nem tudom pontosnateljes mértékben be tartani szóval max gagyi halkonzerv esetleg csirke melle, rizs... és ha letelt az első hónap utána szeretnék erősödni de nem izmosodni szóval legalább szépen legyen bennem erő!

ha befejeztem a kondizást itthon birok futni fekvőtámaszozni stb. Nem vagyok egyáltalán kövér alkatú csak kicsit testesebb és azt szeretném szebbre formálni és erősíteni főképpen a vállam és a karom!

És a kérdés pontosabban az lenne hogy mit ajánlatok, mivel kezdjem az egészet, biciklizés futás az mennyi legyen?, súlyzózás hány sorozatban mennyit?... szóval mindent amit tudnom kell! Előre is köszönöm.

16/F

2011. márc. 5. 21:08
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
dehogy sszeretnék megtapasztalni :D Mondom is hogy a natur izmok tetszenek jobban! De ezért netessék meg haragudni! több mint 6 milliárd 9 százmillió ember van a földön és mind különböző! :D:D
2011. márc. 6. 18:14
 22/24 anonim ***** válasza:
és amiket fent leirtam (edzésterv) azt ott hon is lehet végezni de jobb kondi terembe mer ott jobb a gyuráshoz szükséges hangulat és ott nem vonja ela figyelmedet semmimint pl otthon:tv a postás csönget a konditerem be pedig csak az izmokra kell figyelned
2011. márc. 6. 18:26
 23/24 A kérdező kommentje:
hát ja! Meg az a baj hogy nekem nincs valami nagy akarat erőm! szóval itthon a 3. nap után abba hagyom mégis akarom! Konditerembe meg ha már befizettem oda meg mindenképpen járok!
2011. márc. 6. 18:57
 24/24 anonim ***** válasza:
ugyanaz.Csak a konditermet nem 3 nap alatt fogod abbahagyni hanem kicsit tovább tart.3hónap után hagyod abba.Elöször fejbe kéne ezt ''lejátszani''
2011. márc. 7. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!