Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mivel kezdjem az edzéseket?

Mivel kezdjem az edzéseket?

Figyelt kérdés

Hétfőtől konditerembe fogok járni! Célom az egyenlőre nincs nagyon meg sajnos! 95 kg vagyok 187 cm! elsőként talán az első hónapban -(pénzügyi okok miatt a szüleim sem tudnának fedezni több mint 2 hónapnál többet szóval egyáltalán nem várok nagyobb eredményt az egészben)- fogyni szeretnék cél nélkül szóval amennyi sikerül! Ételt azt nem tudom pontosnateljes mértékben be tartani szóval max gagyi halkonzerv esetleg csirke melle, rizs... és ha letelt az első hónap utána szeretnék erősödni de nem izmosodni szóval legalább szépen legyen bennem erő!

ha befejeztem a kondizást itthon birok futni fekvőtámaszozni stb. Nem vagyok egyáltalán kövér alkatú csak kicsit testesebb és azt szeretném szebbre formálni és erősíteni főképpen a vállam és a karom!

És a kérdés pontosabban az lenne hogy mit ajánlatok, mivel kezdjem az egészet, biciklizés futás az mennyi legyen?, súlyzózás hány sorozatban mennyit?... szóval mindent amit tudnom kell! Előre is köszönöm.

16/F

2011. márc. 5. 21:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
eltudnád mondani mi az a mesterséges izom?Még életembe nem hallottam róla.Talán ugy mütik fel rá?
2011. márc. 6. 08:09
 12/24 anonim ***** válasza:
[link] ...
2011. márc. 6. 10:09
 13/24 A kérdező kommentje:
úgy gondoltam hogy mesterséges hogy tele szteroid félékkel de erről ne vitatkozzunk mert nem értek hozzá!
2011. márc. 6. 12:25
 14/24 anonim ***** válasza:
Az ugyanolyan izom,mint a steroid nélküli:-) a Steroid nem istant izom.Segíti beépülni a fehérjét az izomba és más egyéb hatások.Hülyeség azt hinni,hogy ha kokszolsz,akkor egyből izmos leszel.
2011. márc. 6. 12:35
 15/24 anonim ***** válasza:
A szteroidok hormonok.Segítik a fehérje beépülést.Míg egy átlag ember betud vinni testsulykilogramonként 2g fehérjét a szteroidozok 8-9g-ot visznek be.És ez által sokkal gyorsabban fejlődnek.Ennyi...De ugyanaugy izom van rajtuk mint hogy ha azt naturalba építették volna fel,csak így gyorsabb.Bár ez könnyebben lemegy.De ha nem eszel rendesen,ugy értem csirke rizs stb. szal nem f@sza a kajád akkor a szteroidokkal annyit érsz el hogy feltöltöt a tested vizzel.Aztán felveszel vagy 6kilot de annak a 90%a viz lesz + még jol be is puffadsz.A szteroidok nem kezdőknek való, és nem szabad velük játszani sem.Ha szedsz akkor azt ugy kell szedni ahogy elővan írva kurába.Úgy kevésbé roncsolja a belső szerveket,de azok amugy is egy ilyen kura után visszaállnak eredeti müködésükbe.Összegezve:a szteroidok segitenek izmot építeni,de rendes kaja meg rendes edzés nélkül ez se megy.Általában akik koxolnak kb 1,5x olyan keményen edzenek mint aki nem...
2011. márc. 6. 13:19
 16/24 anonim ***** válasza:
51%
a steroid nak anyi a lényege hogy nem erősödsz tőle hanem a vizet köti meg izmon belül csak látványos
2011. márc. 6. 18:05
 17/24 anonim ***** válasza:
meg a steroid nak nagyonsok rossz mellék htása van amit sztem nem akarsz megtapasztalini
2011. márc. 6. 18:08
 18/24 anonim ***** válasza:
hogykell privát ba irni
2011. márc. 6. 18:10
 19/24 A kérdező kommentje:
ja értem, köszönöm szépen hogy elmagyaráztátok! Vissza is térhetünk a témához! :)
2011. márc. 6. 18:11
 20/24 A kérdező kommentje:
Mostmár bírsz írni! A kérdésnél van olyas valami hogy Privát e-mail a kérdés kiírójának
2011. márc. 6. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!