Az mitől függ, hogy valaki a gyúrástól olyan kidobó forma lesz, vagy csak "simán" izmos?
Figyelt kérdés
Tehát ha van aki elkezd nőni, több számmal nő a mérete. Viszont van akinek nem nő a mérete, csak izmos lesz.2014. jan. 13. 13:10
11/12 anonim válasza:
naturálon 88kiló voltam 49ről indultam,aztán persze jön fel ha kúra van ha nem akkor megy le szóval változik,most a pihenő időmben 106 vagyok,aztán tavasztról megint bele a lecsóba csak már kiksézültem:Dköszönöm egyébként!
és hát én tudom ektomorfként minden kis szar izomért ki kell dolgoznod a segged
12/12 anonim válasza:
kicsit félreérthető szal javitok amíg naturál voltam tehát a naturálcsúcspont volt 88kiló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!