Youtuberól választok videókat amikre otthon edzek. Milyen női fitness edzőt, modellt tudnátok ajánlani? Akinek jó az alakja ezzel együtt egyértelműen az edzésterve is.
Ezeket az otthoni tornákat csak a legvégső esetben csinald..átmozgatasnak jók de fejlődésre semennyire.
Inkább a Fegyencedzést javasolnám.
Köszönöm a válaszokat! Illetve az elsőt nem mert nincs ilyen -.-
Amugy sztem 2es nagyonis hatásos ez a fajta edzés is.Tudod milyen szinten meg lehet vele erőltetni magad? 2-3napos izomláz szerintem nem lehetséges hogy nem fejlődik az izom.:)
Kim Kardashian kő keményen kondizik..
Ezt maximum levezetőnek de inkabb vele reklámozzák.
Olyan meg nincs hogy formásodás..
Vagy izmosodsz vagy fogysz.
Vickyt nemrég találtam meg, és tetszik, sztem mókás csinálni a gyakorlatokat, őt csak amolyan levezetésnek szoktam, sztem a magyar videok között vannak keményebbek, pl Péntek Enikő, vagy a fitness junkienál lévők, Béres Alexandra, stb. Külföldiek között is vannak jók.
Csak arra figyelj hogy a hasizomgyakorlatokat gerinckímélő módon csináld
https://www.youtube.com/watch?v=XhICVNbJiNk
Én az ilyesmi gerincre nem épp jó gyakorlatokat ki szoktam hagyni, pl ha csípőemelés van. Viszont pl az a kitartott plank tényleg jó a deréknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!