Milyen max forma érhető el hagyományos étrendel
szerintetek?
Figyelt kérdés
étrend
2014. jan. 11. 20:39
1/6 anonim válasza:
Hat ez attol fugg mit jelent a hagyomanyos etrend. De nagydarab es zsiros lehetsz.
2014. jan. 11. 20:48
2/6 A kérdező kommentje:
hagyományos étrend alatt értem pl a menza kaját, illetve édességeket de mértékkel. Am én nem így eszek csak érdekel. Sikerült elég jól leszálkásodnom mostmár, és érdekel h vissza lehet e egyáltalán állni a régi életmódomra. Pl szeretek inni meg jó kajákat enni csak nem akarok visszahízni
2014. jan. 11. 20:56
3/6 clint válasza:
10-ből két ember jobban tud fejlődni étkezés nélkül mint egynéhány tökéletes kajálással...
biza ismerek selyemrambokat akik gyurnak, izmosak, de pizzát zabálnak és elfogadnám a testzsírszázalékukat.
Ergo ha a genetikát kitünő, jobban fejlődsz menzával, mint az akinek pocsék a genetikája de napi 6szor eszik tisztán, tápkiegekkel és mindennel... ez van
Viszont ha a genetikád pocsék akkor b.hatod.
2014. jan. 11. 21:19
4/6 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy milyen a genetikám. Amikor nem figyeltem a kajára még régebb úgy kondiztam egy évet, tényleg minden szrt ettem, elég zsíros voltam viszont izom is jött bőven. Elég könnyen fejlődtem izomtömegbe. Viszont azt nem szerettem, elkezdtem más sportokat is csinálni futás, úszás saját súlyos sz.rok , de a kondit it nyomattam heti 2x kb és elkezdtem a kajára figyelni, így kb egy fél év alatt elég szépen leszálkásítottam, de az étrendemet is egyre jobban szorítottam. most járhatok kb 5-10% testzsírnál, és eég jó a forma is, csak unom ezt az étrendet, nemtom hogy vissza térhetnék e a régire anélkül hogy zsírosodjak. Szal szerintem nekem a genetikám inkább mondható szrnak.
2014. jan. 11. 21:29
5/6 clint válasza:
hát ezek alapján amiket mondasz épphogy jó a genetikád.
Visszatérhetsz mindössze annyi, hogy ne legyél akkor szigoru a kajával kapcsolatba, de ne is nagyon laza, találd meg a szintiszta étkezés és a mindennap pizzát és mekit kajálunk közötti összhangot.
Próbáld a pocsékabb kajákat kora délutánig betolni edzés előtt, és este már tisztábbakat enni. De mindenképp tudd mit falsz fel és mennyit. (Ch-t és fehérjét számold)
Nem fogsz zsírosodni, lehet egy kis fedettséged lesz, de nem vészes max nyár előtt tolsz egy diétát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!