Nekem túl izmos a karod, amúgy jó.. csak kár hogy a fejed helyén egy fekete lyuk van :)
Még hasizomra van mit gyúrnod, meg mellizomra is. amúgy jól haladsz, csak így tovább!
Nem rossz,sok a zsír
beleférne egy laza diéta.
II.Dartheon, te totál nem értesz a dolgokhoz. Mi az hogy túl izmos kar? Ilyen nincs a testépítésben, hogy túl izmos. Ez nem a kiskegyed.hu, hanem a testépítés kategória. Meg hiába edzel te bármennyit hasra, ha van rajta zsír, akkor nem fog látszani. Helyi zsírégetés pedig nincs, a hasedzéstől nem megy le a zsír, szóval ne dumálj bele abba, amihez nagyon nem értesz. A mellizom pedig ebben a pózban kur vára nem mutatja meg a formáját, nagyságát, szóval ezzel is mellé lőttél.
Kérdező, jó a tömeg, ebből fa sza forma lesz leszálkásítva.
Hát ja, ebből a pózból megmondani a mellizom méretét érdekes.
Amúgy meg nekem pont az ugrott be, hogy milyen jó széles a háta, ahhoz képest lehetne nagyobb a bicepsz. :) Persze mindenkinek más az erőssége.
Leszálkásodva nagyon komoly lesz.Így is brutál. :)
Milyen magas vagy? és hány kiló?
Az igen :)
Én 172 és 82kg, hasonló a formám, csak picit kisebb kivitelben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!