Heti 2-3 teljes testes edzésnél érdemes minden sorozatban hagyni két ismétlést?
Figyelt kérdés
Egy edzésen a klasszikus 3 sorozat megy mindenre edzést végzem. Próbáltam úgyis hogy minden sorozat bukásig megy, de az elég rendesen megterhel, leamortizál, viszont ha marad kettő darab ismétlés a sorozatban, akkor "csak" kellően fáradok el, de lelkiismeret furdalásom van, hogy nem maxoltam ki magam.ma 13:03
1/3 anonim válasza:
Ha már próbáltad, hogy minden sorozatot bukásig viszel, és nem működött regenerációs probléma miatt, akkor mi a kérdés? Azt csináld, ami neked működik.
RPE8 intenzitású szériáknak magas a hipertrófiás hatásuk, és alacsonyabb a regenerációs költségük, úgyhogy nem kell minden sorozatot bukásig vinni, pláne ha nem is bírod.
2/3 anonim válasza:
Ezt én sem értem, hogy ha te kifingásig nyomtad a sorozatokat és téged ez leamortizált, nem bírtad, akkor ez miért kérdés?
Más kérdés, hogy fel tudod-e mérni, mikor vagy 2 ismétlésre a bukástól, mert ez még haladó szinten sem olyan egyszerű.
3/3 anonim válasza:
"mikor vagy 2 ismétlésre a bukástól, mert ez még haladó szinten sem olyan egyszerű"
Szerintem onnantól vagy haladó, ha az RPE skálán reálisan el tudod helyezni az elvégzett sorozatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!