Vikingek sorozatba érdemes belekezdeni?
Figyelt kérdés
Nektek bejött?2021. ápr. 25. 07:53
1/5 anonim válasza:
Nekem az első két évad bejött, aztán a harmadikat félbehagytam.
2/5 anonim válasza:
Én Netflixen néztem bele, de csak feliratosan van ott. Amúgy én is régóta gondolkoztam, hogy megnézzem.
3/5 anonim válasza:
Attól függ. Én nagyon szeretem a viking történelmet. Ha te is szereted akkor érdemes. De egy párszor túl vontatott. Nem azt mondom hogy hogy mindig kaszabolják egymást, de azért vannak unalmas részek (vagyis számomat)
Meg mennyire érdekel a vallás téma. Engem személy szerint a keresztények viselkedése akasztott ki. Mondjuk én alapból nem szeretem a keresztény vallást.
Szóval ha szereted a viking történelmet/vallást, szereted a vallás közötti háborúkat, a vérfürdőt akkor érdemes belekezdeni.
4/5 anonim válasza:
ha szereted a törit vagy a harcokat nézzed. én bírtam ahogy kidolgozták ezt
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2021. ápr. 26. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!