Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Érdemes belekezdenem a Búra...

Érdemes belekezdenem a Búra alatt című sorozatba?

Figyelt kérdés
Amikor tévében adták, láttam az elejét, ami tetszett, de hallottam, hogy később nagyon belassul és unalmassá válik. Mi a véleményetek?

2017. aug. 2. 23:28
 1/6 anonim ***** válasza:
55%

Nekem tetszett az elejejétől a végéig, nem feltétlen mondanám h belassúl, de ami tény, hogy eléggé durván elkaszálták a sorozatot...

Szerintem nem vesztesz vele semmit ha végignézed :D

2017. aug. 3. 00:43
 2/6 anonim ***** válasza:
59%
Nagyon imádtam! Szerintem semmi baj nem volt vele az utolsó részek kivételével. Úgy sajnáltam h vége lett :'(
2017. aug. 3. 16:43
 3/6 anonim ***** válasza:
én a 2.évad fele körül kaszáltam.
2017. aug. 3. 23:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Mért? Ellaposodik? Vagy nagyon elhúzzák? Mondhattok jobb sci-fi stílusú izgalmas sorozatokat. Köszönöm!
2017. aug. 4. 00:45
 5/6 anonim ***** válasza:

2-es vagyok: Én nem nagyon tudnám spoiler nélkül elmondani, mi nem tetszett benne, de lényegében az, ami a búra odakerülése mögött állt, és a "final boss".

Számomra nem volt elhúzott, még annyi ideig elnéztem volna.

Az utolsó kérdésedre válaszolva: a Lost (ha véletlenül nem láttad még) ha hiszed, ha nem, sci-fi :D. Stephan King (aki ugye írta a bura alatt könyvét), a Lost rajongója volt - a sorozatban többször is említést kapott a neve, ő pedig sokat merített a Lost-ból a búra alatthoz.

Egyéb sci-fi, amit ajánlani tudnék, az max a Doctor Who :D. Ne rettentsen el a 10 évad, nem muszáj az elejétől kezdened - 3 évadonként új főszereplője van

Amúgy kezdjed már el, ahelyett, hogy kérdezősködöl róla :D. Lehet, hogy végig élvezni fogod. Az is lehet, hogy lesz egy pont, ahol már nem annyira - de nem az addig nyújtott szórakozás a lényeg? :)

2017. aug. 4. 11:44
 6/6 anonim válasza:
90%

Most járok a második évad kozepenel, de nem tetszik. Rengeteg kérdés van, és néhány szereplő idegesítő, nem mellesleg a cselekmény.

Minden túl gyorsan történik, és nem élvezhető számomra.

2017. aug. 4. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!