Érdemes belekezdenem a Búra alatt című sorozatba?
Nekem tetszett az elejejétől a végéig, nem feltétlen mondanám h belassúl, de ami tény, hogy eléggé durván elkaszálták a sorozatot...
Szerintem nem vesztesz vele semmit ha végignézed :D
2-es vagyok: Én nem nagyon tudnám spoiler nélkül elmondani, mi nem tetszett benne, de lényegében az, ami a búra odakerülése mögött állt, és a "final boss".
Számomra nem volt elhúzott, még annyi ideig elnéztem volna.
Az utolsó kérdésedre válaszolva: a Lost (ha véletlenül nem láttad még) ha hiszed, ha nem, sci-fi :D. Stephan King (aki ugye írta a bura alatt könyvét), a Lost rajongója volt - a sorozatban többször is említést kapott a neve, ő pedig sokat merített a Lost-ból a búra alatthoz.
Egyéb sci-fi, amit ajánlani tudnék, az max a Doctor Who :D. Ne rettentsen el a 10 évad, nem muszáj az elejétől kezdened - 3 évadonként új főszereplője van
Amúgy kezdjed már el, ahelyett, hogy kérdezősködöl róla :D. Lehet, hogy végig élvezni fogod. Az is lehet, hogy lesz egy pont, ahol már nem annyira - de nem az addig nyújtott szórakozás a lényeg? :)
Most járok a második évad kozepenel, de nem tetszik. Rengeteg kérdés van, és néhány szereplő idegesítő, nem mellesleg a cselekmény.
Minden túl gyorsan történik, és nem élvezhető számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!