Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen volt az emberek hozzá...

Milyen volt az emberek hozzá állása a szocializmus alatt a testépítéshez és az egészséges étkezéshez?

Figyelt kérdés
Elég fiatal vagyok, ezért nem emlékezhetek rá. Hálás lennék ha valaki mesélne erről aki emlékszik rá. Mennyire figyeltek az emberek az étkezéseikre? Azért nagyjából próbálták választani az egészséges alternatívákat vagy minden mindegy volt csak jól lakjanak? Mennyire sportoltak? Jártak konditerembe? Mi volt erről az átlag ember véleménye? ( onnan merült fel a kérdés, hogy a nagy szüleim igen furcsa szemekkel néznek rám amikor én nem kenyérrel nyomom a pörköltet, utána pedig a vasárnapi ebéd után még 1-2 krémest, hanem mondom nekik hogy én magamnak külön főzök. Meg amikor elkezdtek látszódni az eredmények akkor leginkább az volt a vélemény hogy minek emelgeted azokat a bolond vasakat inkább jönnél hozzánk fát vágni :D

ma 05:22
 1/4 anonim ***** válasza:
A szocializmusban nem volt ez a divat. Súlyemelés volt.
ma 05:38
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
egészséges étkezés a kávé meg a cigaretta volt, meg a vedelés.
ma 06:36
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
Állami propagandában megjelent a szabadidős sport fontossága, de mindenki leszarta.
ma 07:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Legfeljebb az élsportolók táplálkoztak ilyen tudományosan, esetleg pár olyan ember, aki nyugatra járt, és megtetszett neki. Sportrobit lehetett venni már a 80-as években.Ma sem általános, hogy valaki nem kenyérrel eszi a pörköltöt.
ma 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!