Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha komolyan fekvőtámaszozok...

Ha komolyan fekvőtámaszozok akkor milyen mértékben fog megnőni az erőm és mennyivel fog nőni a mell, váll, hát, tricepsz izmaim?

Figyelt kérdés
2013. dec. 30. 19:07
 1/8 anonim ***** válasza:
1,87%-al
2013. dec. 30. 19:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Semennyivel.
2013. dec. 30. 19:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Addig míg nem szokik hozzá...
2013. dec. 30. 19:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem olvasd el a fegyencedzés c. könyvet. Nameg az izmok funkcióit is nézd át mert hogy a hátad nem dolgozik fekvőtámasz közben az biztos.
2013. dec. 30. 19:23
 5/8 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=JEyYc9j8vGI

Ha így csinálod, szerintem az már elég komoly.

2013. dec. 30. 19:25
 6/8 anonim ***** válasza:
2013. dec. 30. 19:46
 7/8 anonim ***** válasza:

csináld komolyan és megtudod.

Eléggé, ha ez kb mindenhol alapgyakorlat.

2013. dec. 31. 10:21
 8/8 anonim válasza:

A fekvőtámasz elsősorban dinamikus erő-állóképességet fejleszt. Tehát ne növekedést várj tőle. Persze formásabb, szálkásabb leszel de ilyen szempontból egy súlyzós edzés jobb. Alapgyakorlatként a fekvőtámaszt semmivel sem lehet kiváltani, mert szinte minden felsőtesti izmot megmozgat. Én volt hogy komolyan fekvőztem évekkel ezelőtt (90 körül tudtam max csinálni) és azok az izmok máig nem tűntek

el.

2013. dec. 31. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!