Az jó, ha a telítetlen zsírokat ezekből viszem be?
10g lenmagolaj (10g zsír)
1-2 db omega3 tabletta (1-2g zsír)
A többi pedig mind földimogyoróból megy? Nem túl sok omega6?
(telítetteket is eszem, ami bejön a túróból, zabból, húsból stb)
Zabból annyi zsír fog menni, hogy szétázik a bőröd.. zab, a zsírforrás?
De, igazából sok lehet az omega6, ezért kéne halból zsírhoz jutni.
76 kilóhoz jó így?
10g lenmag
omega3
75g földimogyoró
(összesen 44-45g telítetlen)
többi 30-at beviszek a túróból, zabból, tk kenyérből, tojásból stb
Ez az elosztás jó így? Én kicsit aggódom a sok földimogyoró miatt, mert az omega6 nem annyira egészséges ez igaz?
de omega3 tabiból 1 darab csak 1g zsírt tartalmaz, annyit nem lehet belőle megenni.. a lenmag meg tök drága, abból azért csak 10g megy naponta.
csirkemell az ha van, akkor van, halat nem tudok gyakran enni.
Látom kezded érteni miért gyulladásfokozó a nyugati táplálkozás. Ugye-ugye? Szinte csak omega6-hoz jutsz, és ez rossz.
Én ezért eszem minél kevesebb telítetlen zsírt, de az a gond, hogy a sertés zsír, szárnyas zsír omega6 tartalma sem elég alacsony..
Kókuszzsír elég jó, kevés benne az o6.
Amúgy a földimogyoró meg külön rossz, hüvelyes növény, nem csak omega6 van benne de a bélfalat is károsítja.. nem egyszerű jól csinálni :D
Szerintem a ZSERBÓ ízű bejgli meggy lekvárral meglocsolva csirkével így év végén .. még belefér a paleó lájtosabb verziójába. Kis szódával elmegy, na.
Majd januártól..!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!