"Testépítés és cukorbetegség"?
Primitív, ragadozó állatokra jellemző a félelem által kiváltott agresszív viselkedés, támadás ami áthatja az írásstílusodat.
"meg is látszik a hozzászólásaidon hogy nem eszel elég szénhidrátot.Az feltétlenül szükséges a normális agyműködéshez."
Felismerem, hisz' jó magam is közelről ismerem ezt.
Nem mennék bele egymás degradálásába, bennem elég jól le van már építve a félelem és a támadás primitív ösztönei, egyszerűen nem érdekelnek.
Én csak tényeket közlök:
Ha ennyi szénhidátot eszel, beteg maradsz/leszel. Primitív dietetikus lehetett aki az étrendi ajánlásodat megfogalmazhatta, nincs más megjegyzésem ezzel kapcsolatban.
A biológiai ismereteidet frissítsd, egyrést ideje lenne megtanulni, hogy az embernek nincsen minimális szénhidrátszükséglete, másrészt én szellemileg teljesen friss vagyok, nem adtam ennek ellenkezőjének tanúbizonyságát.
Továbbá: bármilyen formában fogyaszthatok zsírt, nem tudom ez a gasztronómiai kérdés miért releváns. Én egyébként a húst és a zsírszövetet szénhidrátmentesnek tekintem. Azért mert nem élelmiszer analitikai laborban ülünk (legalábbis kettőnk közül szerintem csak egyikünk ül ott) hanem a való életben létezünk. A valóságban pedig a hús, állati szervek gyakorlatilag szénhidrátmentesek, viszonyítson most a keményítő tartalmú növényi táplálékokhoz..
Kedves kérdező! Elkezdted már az edzést? Hogy megy? Sikerült beállítanod az edzéshez az inzulint?
Én 21 éve vagyok cukros... egész életemben sportoltam, volt hogy edzőterembe is jártam. Nő létemre igen csak megizmosodtam. A vércukraim elég jók, bár többször leszokott esni (a meleg idő nagyon leviszi:( ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!