"Testépítés és cukorbetegség"?
Azt objektíven kell meghatározni, hogy a fogyásod mennyire volt egészséges, most milyen a testkompozíciód.
200g körüli ch mennyiség rohadt sok, egészséges embernek is nemhogy ch anyagcsere zavarosnak (cukorbetegnek).
Ezért is nem gyógyulnak meg a cukorbetegek, mert 200g szénhidrátot etetnek velük. Nyilván nem 4 kiló zöldséget eszik meg ilyenkor a beteg.. ami 200g lassan felszívódó szénhidrát, rost lenne, hanem keményítőt. És itt romlik tovább a betegség.
200 g ch sok, ha egészségesen akarunk élni.
Az, hogy az embereket betegen akarják tartani, más kérdés ez senkit sem érdekel most. 200g ch, több kifli keményítő tartalma igen sok.
Én jóval kevesebb szénhidrátot eszem mint 200 vagy 220 gramm. Zsírt eszem főképp.
Természetesen nem vagyok cukros, éppenséggel én nem is nagyon lehetek (kivéve ha változtatok az életmódomon).
Egyébként ettem sok (200g+) szénhidrátot, és pontosan azért mert nem szándékozom szénhidrát anyagcserezavarokkal viaskodni, nem sok kedvem lenne folytatni ezt. Jobban izmosodik az ember, illetve kényelmes egyszerű rizst enni, de ezen kívül csak hátránya van a sok szénhidrátnak.
Úgyhogy mindenképpen maradnék a 0g gyorsan felszívódó szénhidrát fogyasztást pártolók táborában. Egy elhízott, beteg világban az egészség oldalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!