Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » "Testépítés és cukorbetegség"?

"Testépítés és cukorbetegség"?

Figyelt kérdés
Sziasztok.15 éve inzulinos cukros vagyok.Napi 5x inzulinozom magam.Szeretnék kondizni.Csak tisztán.Hozzáértők segítségét várnám hogy kezdjek hozzá.Edzésterv stb. 28 éves vagyok 68 kg.
2013. dec. 20. 10:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Azt objektíven kell meghatározni, hogy a fogyásod mennyire volt egészséges, most milyen a testkompozíciód.

200g körüli ch mennyiség rohadt sok, egészséges embernek is nemhogy ch anyagcsere zavarosnak (cukorbetegnek).

Ezért is nem gyógyulnak meg a cukorbetegek, mert 200g szénhidrátot etetnek velük. Nyilván nem 4 kiló zöldséget eszik meg ilyenkor a beteg.. ami 200g lassan felszívódó szénhidrát, rost lenne, hanem keményítőt. És itt romlik tovább a betegség.

2013. dec. 20. 12:00
 12/26 anonim ***** válasza:
szerintem ha nem izomállat akarsz lenni, akkor a sport, edzés, mindenképpen csak a javadra válhat. akkor is lehetsz szép, ha nem vagy brutál, csak szépen izmos. az egészség a fontos.
2013. dec. 20. 12:02
 13/26 A kérdező kommentje:
Most sovány vagyok.a 220 gr ch sztem meg kevés.Ha megeszek pl csak 6 kiflit egy nap az máris 150gr ch.(jó ez attól is függ milyen ,mekkora a kifli)
2013. dec. 20. 12:05
 14/26 A kérdező kommentje:
Leszögezném!Nem izomállat akarok lenni :D
2013. dec. 20. 12:06
 15/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom honnan veszi a 200 gramm szénhidrát sok?"220-230 grammokat állítanak be 1-es típusúknak.Kérdezd meg a diabetikust hogy hogy tudnál rendszeresen diatetikushoz járni.Vele ki tudnátok dolgozni folyamatosan a zsír-fehérje-szénhidrát arányt.(merthogy az személyre szóló és egyedi.Ne hallgass ilyen 105 billentyű mögüli grammkiosztókra.És gyúrj!!!
2013. dec. 20. 12:25
 16/26 anonim ***** válasza:

200 g ch sok, ha egészségesen akarunk élni.

Az, hogy az embereket betegen akarják tartani, más kérdés ez senkit sem érdekel most. 200g ch, több kifli keményítő tartalma igen sok.

2013. dec. 20. 12:41
 17/26 A kérdező kommentje:
16-os!Te cukros vagy?Próbálj ki napi 220gr ch diétát tartani max fél évig.Kíváncsi leszek akkor a véleményedre.
2013. dec. 20. 12:43
 18/26 anonim ***** válasza:
73%

Én jóval kevesebb szénhidrátot eszem mint 200 vagy 220 gramm. Zsírt eszem főképp.

Természetesen nem vagyok cukros, éppenséggel én nem is nagyon lehetek (kivéve ha változtatok az életmódomon).

Egyébként ettem sok (200g+) szénhidrátot, és pontosan azért mert nem szándékozom szénhidrát anyagcserezavarokkal viaskodni, nem sok kedvem lenne folytatni ezt. Jobban izmosodik az ember, illetve kényelmes egyszerű rizst enni, de ezen kívül csak hátránya van a sok szénhidrátnak.

Úgyhogy mindenképpen maradnék a 0g gyorsan felszívódó szénhidrát fogyasztást pártolók táborában. Egy elhízott, beteg világban az egészség oldalán.

2013. dec. 20. 13:07
 19/26 anonim ***** válasza:
Hát igen az meg is látszik a hozzászólásaidon hogy nem eszel elég szénhidrátot.Az feltétlenül szükséges a normális agyműködéshez.Én 230 grammra vagyok javasolva de tanács hogy ehetek többet ha úgy érzem.Fizikai munkát végzem(negyven-ötven kg mozgatok)Viszont a zsíros kenyér kenegetéshez elég kevesebb szénhidrát is.
2013. dec. 20. 13:19
 20/26 anonim ***** válasza:
Mindamellett felolvasztod a zsírt és iszod vagy mi?Mert azon kívül mindenben van szénhidrát.
2013. dec. 20. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!