Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy tudnék kicsit fogyni?...

Hogy tudnék kicsit fogyni? (RÉSZLETEK BŐVEBBEN LENT)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet, hogy 16 éves fiú vagyok, 173 cm-rel, és 62 kiló vagyok. Tudom, ezt nem mondaná az ember túlsúlyosnak, igazából nincs is rajtam felesleg, kivéve egy helyet, ugyanis észrevettem, hogy a hasamon lerakódott egy kis zsír, pontosabban az alsó részén, és akkor idegesít, amikor például előrehajolok. Nem sokat mozgok, a suliban van a heti 2 tesi, egy héten egyszer elmegyek egy órát úszni, egy héten háromszor tekerek 10km-t szobabiciklivel, valamint súlyzózom, valamint egy hasizom edzést csinálok és fekvőtámaszozom minden második nap. Diétával nem nagyon számolok, mivel cukorbeteg vagyok, így a szénhidrát adagom nyilván kevesebb, mint amit egy korombeli fiúnak fogyasztani kell, és nem nagyon eszem kalóriadús ételeket. Ismerőseim azt mondják, nincs semmi gond így a testemmel, de én kockásabb hasat szeretnék, hisz így alig 2 kocka látszik csak... Valakinek ötlete, tapasztalata, jó tanácsok?

2013. nov. 22. 18:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy cukorbeteg is diétázhat, ha nem akarsz marad az aerob edzés, több úszás, bicikli...
2013. nov. 22. 18:20
 2/2 poiu ***** válasza:
2 kocka nem rossz! Cukorbetegként a gyors szénhidrátokat kell mellőznöd (cukor + keményítő), lassúból (zöldség) bármennyit ehetsz.
2013. nov. 27. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!