Hamarosan versenyem fogyni kéne erővesztés nélkül de hogyan? (részletek lennt)
Üdv
A csapattársam lesértül ezért csak gála elött tudtam meg 1 hónappal hogy bekell ugranom helyette.Na most az a helyzet hogy ugye van egy kiskönyvünk amibe már bennt vannak az adatok rólunk,ma rááltam a mérlegre 73 kiló voltam a füzetben leírt 68 helyett.Mi lenne a legmegfelelőd diéta + edzés amivel letudnám dobni ezt az 5 kilót és nem veszítek vele túl sok erőt és teljesen tudok majd koncentrálni a mérkőzésen.(Küzdősportról van szó)
Válaszokat előre is köszönöm! Tomi
a versenyig diétával talán lemegy 2-3 kiló, a többit pedig vízhajtással (kiizzadni) közvetlen a mérlegelés előtt (majd utána természetesen azonnal visszainni)
diéta: body.builder.hu alapismeretek
mondom pezsgő kreatint.
Aki nem ért hozzá minek okoskodik?
reggeli: zabpehely + 100% whey pro
tízórai: 6-8 tojás fehérje
ebéd: 120g csirke+rizs80g
4. 120g csirke+rizs60g
5. 120gcsirke+zöldségköret
lefekvés elött: 100g sovány túró
+ minden edzés elött pezsgő kreatin
ez a diéta megfelelő lehet a célnak ?
oké köszi szépen.
Hát az edzések szerintem rendben vannak 2 box edzés 1 futó és most elkeztem heti 2x kettlebellezni.
megtarthatod a túrót, hisz sportember vagy, nem fog ezen elbukni a diéta.
egyébként okés. Ha csalni akarsz valamivel (csoki, gyorskaja stb) edzés előtt ehetsz nem lesz bajod belőle.
hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!