Hogyan lehet fogyni hasról? Részletek lenn
22éves fiú vagyok,sovány testalkatu.183 cm,65kg.viszont amit hízok mostanság az mind hasra megy és elég béna mert olyan mintha sörhasam lenne,pedig nem vagyok rendszeres sörivó.
Elkezdtem hasizmot csinálni 15-15 reggel este, de ez nem sokat használ.
Valaki ma azt mondta hogy a futással lelehet dolgozni a hasból mert légzéskor megmozgatja a rekeszizmokat.
Szerintetek?
imádok enni de nem hizok csak a hasam egyre nagyobb.hát könyörgöm, 65kg vagyok.
Iszok sok vizet is de azzal is csak úgy érzem a hasam nő.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=142&kere..
Az meg mindegy hány kiló vagy.Ne azt nézd,hanem a testzsír%ot.10% alatt lesznek jól láthatóak a kockák.
amid van, at úgy hívják, viszcerális elhízás. Ha 22 évesen már ez van, barátom, akkor megetted már a kenyered javát. Ez abból is látszik hogy napi 30 hasizmot (felülést?) tudsz csinálni. persze ha dragonflagből van a 30, nemszóltam XD
szerintem életmódváltás. szerinted ha hasraedzeni sem tudsz, akkor futni fogsz tudni?
jaj utolsó, nem csak 30at tudok csinálni de ennyit csináltam eddig este lefekvés előtt meg felkelés után.a futással sincs gond régen tájfutó voltam.amúgy meg teniszezem, szóval minden oké csak ez a kis hasi hízás.
Az étrenden biztos változtatnom ké'ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!