Hogy tudnék minél rövidebb idő alatt 10 kilót fogyni? Részletek lenn.
Hm, egyél még kevesebbet, és mozogj mindig, rengeteget. Inkább fehérjét vigyél be, h az izmaid ne löttyedjenek meg teljesen, a zsírt, ch-t csak minimálisan.
Én két hónap alatt fogytam 10 kg-t, úgy h mindig mozogtam, és keveset ettem. Jól hazavágtam magam, meg satnya lettem, szal erre készülj fel te is.
nah ezt most nem értem.
10 kilót kell leadnod vagy 10 kiló ZSIRT? mert nem mindegy. ha elég a 10 kiló akármiből akkor egyél egy nap 1 kiflit és ennyi. szedjél valami csodabogyót aztán ennyi. koplalsz, eldobsz 5-6 kiló izmot, 1-2 kiló vizet/bélsarat, és mondjuk 2-3 kiló zsírt 2-3 hét alatt.
de a plasztikához gondolom zsírt kéne bontani. azt pedig nem fogod tudni megcsinálni...
Biztos, hogy a plasztika a megoldás? Nem akarsz előtte valami mást kipróbálni?
Callanetics torna + high care testkezelés + collamin tabletta. Hátha segít.
Nem hiszem, hogy más segíthet a plasztikán kívül :-(
Szültem egy több mint 5 kilós gyereket, ráadásul császárral, ahol az összes hasizmom átvágták. Ehhez az óriás gyerekhez vagyok 158 cm. Utána sokat sikerült fogynom is. Azt a bőrt muszáj valahogy eltávolítani :-(
Értelek. Írd be a keresőbe hogy anyagcsere diéta, vagy kéthetes diéta.
Sok sikert.
Szia!
Köszi, de ezt a kérdést másfél éve írtam ki.
Sikerült lefogynom még 10 kilót.
Tavaly januárba megvolt a műtét. Azóta tartom a súlyom :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!