Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék minél rövidebb...

Hogy tudnék minél rövidebb idő alatt 10 kilót fogyni? Részletek lenn.

Figyelt kérdés
Sikerült egy év alatt 25 kilót fogynom. Előtte szültem is, így nagyon csúnya lett a hasam. Van egy olyan lehetőségem, hogy TB-re megplasztikázzák a hasam szeptemberben, de ahhoz még fogynom kéne kb. 10 kilót. Eddig egészségesen fogytam, de most kicsit fel kéne gyorsítani. Utána folytatnám tovább az egészséges étrendet és a mozgást.
2011. aug. 26. 08:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Hm, egyél még kevesebbet, és mozogj mindig, rengeteget. Inkább fehérjét vigyél be, h az izmaid ne löttyedjenek meg teljesen, a zsírt, ch-t csak minimálisan.

Én két hónap alatt fogytam 10 kg-t, úgy h mindig mozogtam, és keveset ettem. Jól hazavágtam magam, meg satnya lettem, szal erre készülj fel te is.

2011. aug. 26. 08:44
 2/8 bix ***** válasza:

nah ezt most nem értem.

10 kilót kell leadnod vagy 10 kiló ZSIRT? mert nem mindegy. ha elég a 10 kiló akármiből akkor egyél egy nap 1 kiflit és ennyi. szedjél valami csodabogyót aztán ennyi. koplalsz, eldobsz 5-6 kiló izmot, 1-2 kiló vizet/bélsarat, és mondjuk 2-3 kiló zsírt 2-3 hét alatt.

de a plasztikához gondolom zsírt kéne bontani. azt pedig nem fogod tudni megcsinálni...

2011. aug. 26. 09:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy az orvos azt mondta még min. 5 kiló mínusz kell. Ebben az esetben csak a kilók száma érdekli, nem az összetétele, hogy miből megy le :-(
2011. aug. 26. 09:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy a plasztika a megoldás? Nem akarsz előtte valami mást kipróbálni?

Callanetics torna + high care testkezelés + collamin tabletta. Hátha segít.

2011. aug. 26. 15:36
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy más segíthet a plasztikán kívül :-(

Szültem egy több mint 5 kilós gyereket, ráadásul császárral, ahol az összes hasizmom átvágták. Ehhez az óriás gyerekhez vagyok 158 cm. Utána sokat sikerült fogynom is. Azt a bőrt muszáj valahogy eltávolítani :-(

2011. aug. 27. 07:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Értelek. Írd be a keresőbe hogy anyagcsere diéta, vagy kéthetes diéta.

Sok sikert.

2011. aug. 27. 13:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Semmiképpen ne gyorsítsd fel a fogyást, mert csak a jojót segíted elő.
2013. febr. 27. 17:12
 8/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi, de ezt a kérdést másfél éve írtam ki.

Sikerült lefogynom még 10 kilót.

Tavaly januárba megvolt a műtét. Azóta tartom a súlyom :-)

2013. márc. 5. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!