Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » "Testépítés és cukorbetegség"?

"Testépítés és cukorbetegség"?

Figyelt kérdés
Sziasztok.15 éve inzulinos cukros vagyok.Napi 5x inzulinozom magam.Szeretnék kondizni.Csak tisztán.Hozzáértők segítségét várnám hogy kezdjek hozzá.Edzésterv stb. 28 éves vagyok 68 kg.
2013. dec. 20. 10:19
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Ebben nem tudok segíteni, de szerintem itt az lesz a baj, hogy nem ehetsz olyan időközönként és annyit amennyit kéne.
2013. dec. 20. 10:21
 2/26 A kérdező kommentje:
Igen.Nagyon keveset ehetek.Napi 220 gr a Ch bevitelem.Bár többet szoktam enni.Olyankor több inzulint is adok.
2013. dec. 20. 10:23
 3/26 anonim ***** válasza:
2013. dec. 20. 10:24
 4/26 A kérdező kommentje:
3-as.Igen az alapokkal tisztában vagyok.Am köszi a cikket.Csak a helyzet az hogy konkrét útmutatásra lenne szükségem.Ha van tényleg hozzáértő minden infót megadok ami kell esetleg.
2013. dec. 20. 10:30
 5/26 clint ***** válasza:
100%

találkoztam már pár cukorbeteg sráccal, tudnak fejlődni...

irj privátot és összedobunk egy étrendet..

2013. dec. 20. 10:58
 6/26 anonim ***** válasza:
6%

Te az életben nem fogsz tisztán gyúrni, mivel az egyik legerősebb anabolikus hormont szúrod magadnak rendszeresen.

A begegséged javulna, a várható élethosszod nőne és minősége javulhanta, ha elfelejtenéd a szénhidrát alapú táplálkozást illetve a testépítés ch alapú tömegelését.

Helyette zsír alapra térhetnél át,lecsökkenthetnéd az inzulin adagodat, egészségesebb lehetnél.

Vagy tovább fokozod a betegségedet, egyre több ch-t eszel és több inzulint szúrsz, viszont rohadt jól izmosodhatsz a sok inzulin miatt. Az enyém a döntéééés.. majdnem, valójában a tied. A 2. út ki fogja égetni a tested, de jól fogsz kinézni.

2013. dec. 20. 11:03
 7/26 A kérdező kommentje:
Nem célom hogy megdögöljek!!!!!!!!!!!!A betegségem karbantartása a cél elsősorban!!!!!!Minden más másodlagos!!!!
2013. dec. 20. 11:06
 8/26 anonim ***** válasza:
10%

Ja. Ezt őszintén nem gondoltam volna.

Cukorbetegeknek a cél az inzlinrezisztencia csökkentése, a használt inzulin mennyiség csökkentése (így az elfogyasztott ch mennyiségének csökkentése) lennének a célok.

De zsír alapon is lehet táplálkozni, ez legalább egészséges, még izmosodni is lehet bár kevésbé mint egy magas szérum inzulinszinttel járó életmód mellett.

2013. dec. 20. 11:30
 9/26 anonim ***** válasza:
Ennyi "rezisztencia" után le is lehet adni a kulcsot.Engem először 180-200 grammra akartak beállítani.Nem tudom mennyit jársz a diabetes belgyógyászodhoz?Nekem például gyaloglást írt elő mint annyi másnak.Simán átváltottam bizonyos hideg időkben otthoni gyúrásra.Ilyenkor megpróbálok zöldségből "bezabálni"Nem tudok annyit enni hogy durva legyen a szénhidrát mennyisége.
2013. dec. 20. 11:49
 10/26 A kérdező kommentje:
3 havonta járok...és természetesen minden előírt vizsgálatra is mindig elmegyek.Nemrég váltottam belgyógyászt mert az előző leszarta mi van.Nem kell mondjam a mostani dokim is szarik bele.Szóval úgymond magamra vagyok utalva.A sport jót tesz a vc. szintnek is stb.Én akarom a kezembe venni a dolgokat hogy jobbak legyenek az értékek és testileg is rendben legyek.A drágalátos orvosaimnak köszönhetően 11kg t adtam le 8 hó alatt.Ez nem normális sztem mik +11kg al is csak izom volt rajtam...
2013. dec. 20. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!