én ugy tudom hogy nincs köze a cukornak csak közvetve tehát ha elhizol akkor lehetsz cukor beteg de attól hogy cukros tömegnövelőt szedsz nem csak ha nagyon elhizol megvan az esélye
2013. okt. 22. 21:20
2/27 anonim válasza:
de h arosszul tudom javitsanak ki
2013. okt. 22. 21:20
3/27 anonim válasza:
Ez nem igaz, mert nem csak kórosan elhízott ember lehet cukorbeteg.
Ha rosszkor (nem edzés után) fogyasztod a tömegnövelőt, akkor igen, meg lehet az esélye.
2013. okt. 22. 21:29
4/27 anonim válasza:
Nem tudod rosszul. De kérdező szerintem annyi finomabb dolog van egy tömegnövelőnél. Ehetnél jégkrémet, hamburgert, chipset, egy pizzát. Az én véleményem szerint sokkal élvezetesebb modjai kaloriak bevitelének
2013. okt. 22. 21:31
5/27 anonim válasza:
Ddrake viszont aki nem korosan elhizott az se cukorfogyasztas hanem genetika miatt.
2013. okt. 22. 21:32
6/27 anonim válasza:
már bizonyított tény, hogy a cukorbetegséghez nagyban hozzájárulhat az inzulinszint rendszeres csesztetése...
tény, hogy nem lesz mindenki cukorbeteg, aki cukrot eszik, de attól még nem kéne vele kísérletezni... elvégre orosz rulettben is csak 1 hal meg a 6ból, de attól még nem játszanám..
2013. okt. 22. 21:36
7/27 anonim válasza:
Mutass már nekem egy forrást erről a bizonyított tényről.
2013. okt. 22. 21:39
8/27 anonim válasza:
"Gondolom nem mert akkor nem árulnák..."
Rengeteg olyan dolgot árulnak legálisan, boltokban, amitől cukorbeteg lehet az ember, úgyhogy ez nem érv.
De válasz: igen.
A tömegnövelő edzés utánra való, csak ritkán lehet étkezést kiváltani vele, rendszeresen nem, annak lehet következménye a cukorbetegség.
2013. okt. 22. 21:48
9/27 anonim válasza:
A cukros üdítőktől is cukorbeteg lehetsz, nem csak a tómegnövelőtől. Edzés után kén csak, máskor ne fogyaszd.
2013. okt. 22. 21:54
10/27 anonim válasza:
Most ugrik be, te vagy az, aki szerint mindegy a szénhidrát forrása?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!