Terhességi cukorbetegségem van. 4 hete diétázok, eddig minden rendben volt. Most magas. Miért?
Figyelt kérdés
4 hete tartom a diétát.Eddig mindig jó értékeket mértem.Tegnap dél óta viszont már 3szor mértem 5.8-6.6os értékeket.helyre fog ez még állni diétával?vagy mitől lett most magasabb?lehet hogy ilyen magas marad?2008. márc. 30. 16:59
1/3 anonim válasza:
Szia! Nekem a frontra nagyon érzékenyen reagált a cukrom (még inzulin mellett is) azt mondta a diabetológus, hogy ilyen oka is lehet, mert én sem értettem mitől nő diéta és inzulin mellett. Ne aggódj de még 6.6-os érték sem rossz!(mármint ha étkezés utániról van szó)
2/3 A kérdező kommentje:
Igen.Étkezés utáni volt a 6.6. az volt a legmagasabb.Az étkezés előttiek jók,csak azon csodálkozom,hogy ugyanezek az ételek,eddig nem vitték így fel a cukromat,akkor most miért?ezt nem tudtam.Akkor lehet a front?Nem tudom megmagyarázni miért,de nagyon ockodok az inzulintól,pedig tudom,hogy a baba érdeke,de az a rémálmom,hogy a 6.6végett engem is inzulinra fognak fogni...bár lehet nem is az inzulintól félek,csak maga a tudat(nem bírom ha megszúrnak::))
2008. márc. 30. 20:13
3/3 anonim válasza:
Nem, szerintem is ez az érték jó, bár jó lenne tudni, mennyi idő múlva. Egy óra, másfél vagy két óra múlva? Mert másfél óra múlva kell 7 alatt lenni. Nekem is változó ugyanazok az ételek után a mért értékek, de mindig 5-6 körül mozogjon és 7 alatt legyen, közelebb a 6hoz. Az egyensúly a fontos, és hogy ne legyenek óriási kilengések. Szerintem nyugodj meg, jók az értékeid, ha másfél órán belül mérted :)
38 hetes diétázó, méregető kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!