Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hány fekvőt kell csinálni...

Hány fekvőt kell csinálni hogy érjen is valamit?

Figyelt kérdés
15f 55kg
2013. dec. 10. 14:19
1 2
 11/18 Frontosa ***** válasza:

A terhelést pedig úgy kell beállítani, hogy 8-12 ismétlést tudj végezni, 3-4 sorozattal gyakorlatonként. Ha ennél többet tudsz akkor nem elég a terhelés, fokozni kell (fewkvőnél pl. hátizsákban súly, vagy megemelni a lábat).

De ez önmagában nem lesz eredményes ha az izomnövelés a cél, állóképességi edzésnek viszont jó.

Üdv,

2013. dec. 10. 15:44
 12/18 A kérdező kommentje:
akkor lábamat székre tegyem és úgy 3,4 *15 fekvőt? 1 nap pihi elég?
2013. dec. 10. 15:56
 13/18 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=B6_O4gkIh-A bizony egy hazai együttes, nekem őszintén szólva be is jön a zenéjük :P

3-asnak nem értem mi baja, ez nem kifogás. Én is kb ennyi idősen vagyok 180 centihez 77-81 kg ektomorf alkattal. Rendesen kell enni és edzeni, lehetőleg már fiatal korban is sportolni, ennyi.

Szerintem is hülyeség ez a sok bonyolítása a saját súlyos gyakorlatoknak, ennyire egy izmot sem tudsz izolálni, nemhogy egy izomnak egy részét. A saját testsúlyosok közül egyesek túl csapongó fantáziájának szüleménye a mai ezer meg egyféle máltai nindzsa szamuráj lovagló csingadzsguk fekvőtámasz meg a társai.

Egyébként Frontosa mindent leírt, nehezíteni szerintem külső súllyal nehezítsd (súlymellény), vagy a fegyencedzés lépései szerint.

2013. dec. 10. 16:39
 14/18 A kérdező kommentje:
kösz :D
2013. dec. 10. 16:58
 15/18 anonim ***** válasza:

mindegy nekem bejött:D

És én látom mikor a felső mellizom részre vagy az alsóra vagy a belsejére nyomom a gyakorlatokat:D

1.ott kezd el csak égni.

2.látom sorozatról,sorozatra hogy csakis ott durran be.

2013. dec. 10. 17:01
 16/18 anonim ***** válasza:

Persze, nem abszolút hülyeség, csak annyira görcsösen ragaszkodni hozzá, mint egyesek teszik. És ilyenkor jönnek ezek a nyakatekert, sokszor káros gyakorlatok.

Múltkor egy gyerek a m. teres minorját akarta izolálni SW-ben, mondtam neki hogy sok szerencsét hozzá...

2013. dec. 10. 17:14
 17/18 anonim ***** válasza:
így igaz:D
2013. dec. 10. 18:07
 18/18 anonim ***** válasza:

"A saját testsúlyosok közül egyesek túl csapongó fantáziájának szüleménye a mai ezer meg egyféle máltai nindzsa szamuráj lovagló csingadzsguk fekvőtámasz meg a társai. "

Köszönöm ezt :D Ez kész...

2013. dec. 10. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!