Hány fekvőt kell csinálni hogy érjen is valamit?
55kg XD
Először is ZABÁLJ, mint az állat, hogy legyen valami tömeged.
Második lépésben: fekvő, felülés, húzódzkodás mindkét fő fogásban, ha nem tudsz konditerembe járni. Ha tudsz kondizni, akkor inkább az.
Ez így, amit leírtam már ér is valamit.
Hülyeséget beszéltek, én 21 évesen vagyok 176cm-hez 58kg.. mivel ektomorf alkatom van.
Hogy a kérdésre is válaszoljak fekvőtámaszokban több variáció is van, széles tartással melled erősödik, normál tartás és szűk tartás tricepsz-et edzi
Kezdőnek 3x15 elég
széles fekvőt tudom ajánlani szépen ki gömbösíti a vállat :D de a legjobb szűk fekvő belső mellizomra,széles fekcő széles mellizomra,lábat rakd fel a székre felső mellizom rész,és hogy a lábad a földön van a kezed meg az ágyon vagy széken alsó mellizom rész.ha van kétkezesed kis tárogatás mehet rá 3*10 ha bírod:D
ez oda bassz a mellnek meg a vállnak :D
Hány fekvőtámaszt kell csinálni, hogy érjen is valamit?
Jó kérdés.
A kung-fu edzőm erre azt mondta annakidején mindnyájunknak, hogy ahányat bírsz, és még kettőt!
Csak fekvőtől az életben nem leszel izmos, az egész testre kell edzeni és étrend kell hozzá.
Nincs olyan, hogy felső meg alsó mellizom, mellizom van.
A teljes mellizom összehúzódik a gyakorlatok közben, nem tudod csak a felső, alsó, külső, belső részét edzeni, max a mellizom egy bizonyos részére nagyobb terhelés jut, de attól a teljes mellizom dolgozik.
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!