Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 170 cm körül vagyok, és 49...

170 cm körül vagyok, és 49 kg. Sovány, igaz? Mennyi az átlag? Hogyan tudnák OTTHON erősödni, hogy hizzak is, meg erős is legyek, mert alig tudok pár fekvőt csinálni! :S PLS SEGÍTSÉG!

Figyelt kérdés
RENGETEGET ESZEK!!!!
2010. júl. 15. 10:50
 1/3 anonim ***** válasza:
na erre én is szeretném tudni a választ mert ugyanígy vagyok teljesen...
2010. júl. 15. 10:54
 2/3 anonim válasza:

Hány éves vagy? Nem tom mennyi az átlag, én 16 éves koromban voltam kb. ennyi (170 cm és 48 kg). Azt mondták sovány vagyok, de aztán elkezdtem kicsit többet "gyúrni" (40 felülés és 40 fekvőtámasz) és láss csodát azontúl h kockás lett a hasam, 56 kiló lettem kb. 1-2 hónap alatt.

Amúgy először én se bírtam a sok fekvőt, de lassacskán fokoztam a mennyiséget így nem volt annyira para.

2010. júl. 15. 11:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Először is az étrendeden kell változtatni!RENGETEGET ESZEk- nos ha te rengeteg ételt ennél akkor nem lennél sovány!A sok szemetet felejtsd el, rendes ételeket kell enned (rizs,burgonya,csirkehús,marhahús,mindenféle húskészítmény,)Már a kellő táplálékbeviteltől megerősödhetsz!Emellé nem árt súlyzózni kicsit hisz ha nem bírsz megcsinálni egy pár fekvőt sem harmatgyenge karod lehet,nem beszélve a többi izomcsoportról!Ajánlott vitaminok szedése,béres csepp,és 3óránkénti minőségi étkezés(beleértve nem fehér kenyér,parizer meg társai)Rendes Étkezéssel és intenzív edzéssel komolyabb kinézetet lehet létrehozni!Ajánlom ezt az oldalt...www.body.builder.hu itt mindent megtalálsz ,kezdd az alapoknál!Én már 6éve komolyan edzem, szóval nem lehetetlen!
2010. júl. 15. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!