Ha sok fekvőtámaszt csinálok attól lehetek erős? Mert apám azt mondja mindig h csináljam mert gyenge leszek.
köszi a válszt
am gyors voltál
A tricepszedet fejleszti, vagy ha úgy csinálod akkor a melledet. De nem ettől lesz valaki erős.
Az, hogy valaki kondiba jár és kigyúrja magát, az se jelenti azt, hogy erős az ember. (Nem a kondi ellen szólok, én is járok, és aki jár az tudja, hogy nem erre megy ki a dolog.)
Egyáltalán mit jelent neked erősnek lenni? Azt akarod, hogy egy verekedésben ne maradj alul? Az 70% technika, 30% erő. Menj el közdősportolni, Azt akarod, hogy jól nézz ki? Menj el kondiba.
Azzal hogy fekvőtámaszokat csinálsz csak annyit érsz el, hogy majd egyre több fog menni. De úgy igazi eredménye nem lesz.
és ha +-ba csinálok súlyzózást
meg én itthon szeretnék edzeni
én falun lakok tehát nem tok kondiba menni
hát azért nem akarok brutálisat csak azért legyen izmom
mert 1 kicsit gyenge vok
kezdésnek 100-200 fekvőtámasz, persze jó.
de ha edzeni is szeretnél, mert komolyan gondolod, akkor vagy áttérsz egykezes fekvőre, vagy legalább has-hát-láb erősítést is csinálsz.
de így önmagában is jobb mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!