Igaz az hogy ha tojás után több fekvötámaszt tudsz csinálni?
Egyáltalán nem igaz.
A tojásban található fehérje az izomfejlődést segíti elő, az, hogy fekvőtámaszozás előtt megeszel 5 tojást az nem fog segíteni semmit az akkori teljesítményedben.
Az pedig a média által kreált legnagyobb baromság, hogy a tojást nyersen kell enni... nem vagy te Rocky. Semmi jelentősége nincs, hogy, hogy eszed, amíg tisztán eszed.
BASSZÁ.TOK MEG LOL! :D
cső Nyuszi :)
Kérdező, csak normálisan. ha, magyarul tudsz, mi ez a kérdés hogy ha? :D kész, én nem tudom ezt utánozni sem xD
azt ne, hogy a legnagyobb komolysággal leírják, hogy a tojásra a hőkezelés nincs pozitív hatással, meg hogy csak a fehérjét, nyersen LOLLLOLOL
az bas.zod, hogy nyersen alig szívódik fel belőle fehérje, a lámákat érdekli csak, ugye? (alpakka és láma ezért nem eszik nyers tojást. meg az unikornisok sem amúgy)
oh Jashin, miéééért?!
jáááhháhájjj... 5 oldalas SZÉ :S
és miket kell majd nekem írnom, így 3. évben egyetemen..? :/ ///////////
Félreértitek!
Tojás után igen is több fekvőtámasz megy....
(bár én nem tojás-nak hívom, csak símán szarás-nak)
Szóval ha tojsz, ugye "megkönnyebbülsz" bátrabban mersz erőlködni is, így nyilván több fog menni.
Hajrá!
Amigo.. O_O
már megint igazad van! köszönjük! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!