Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 13-éves vagyok egykezes...

13-éves vagyok egykezes fekvőtámaszból szabályosan tudok csinálni 10-fekvőt de utána fáj a könyököm az bajt tehet az én koromban?

Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 17:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, inkább kíméld a könyököd. Ha fiatalon elkoptatod a porcot kellemetlen lesz később.
2013. febr. 1. 18:00
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen.
2013. febr. 1. 18:01
 3/8 poiu ***** válasza:

Muramista! Semmilyen izületnek sem szabad semmilyen módon fájnia. Az izomláz OK, de az izületeket kíméld. A könyököd fontosabb a tricepszednél. Viszont jó hír, hogy az izület is erősödik, csinálj annyit, amennyi fájdalommmentes, és idővel emelheted. Ha azonban csak úgy nekimész, hónapokra teljesen kieshetsz.

A szuper lassú ismétlés egy jó trükk az izom tiprásra izületi fájdalom nélkül. Csinálj kevés ismétlést, de nagyon lassan.

Gudlak!

2013. febr. 1. 18:20
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi szépe :)
2013. febr. 1. 18:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Bocs ,hogy kötekedek, de a szabályos fekvőtámaszt senki sem tudja megcsinálni zárt lábbal kifordulás nélkül.
2013. febr. 1. 18:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Vannak akik megtudják hidd el :)
2013. febr. 1. 20:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Tomasu, bocs, hogy kötekedek, de vannak!

Kérdezőnek: Csináld azt, hogy akármennyire is könnyűnek gondolod, de térj vissza könnyebb fekvőkhöz. Legjobb lenne, ha 1 hétig csak falnál fekvőzz. Nagyon egyszerűnek tűnik, de erősíti az izületeket, meg ha nem sportoltál korábban mást, akkor hozzászoktatja a terheléshez. Után 1-2 hét térdelő fekvő, majd rendes fekvő, és utána próbáld meg újra az egykezeset (ami közel sem biztos, hogy szabályos :) )

2013. febr. 5. 20:42
 8/8 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=Tmtq-auc--A így csinálom nem a szabályos csak ezt :) fél éve gyúrok 3-hete edzek fegyencedzéssel is azelőtt rengeteget sportoltam :)ja úgy csinálom mint ő csak sokkal lassabban.
2013. febr. 6. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!