Ha edzés után csak fehérjeturmixot iszok, szénhidrát nélkül, akkor nem ér semmit?
Nem kell az a hülye szénhidrát semmire, csak ne egy adag fehérjét igyál, hanem kettőt! Már az itteni okosok, mint Montez is elismerték, hogy a fehérje is ugyanúgy feltölti a glikogénraktárakat, csak akkor annyival több is kell belőle.
Dupla adag fehérje és semmi szénhidrát! Ez a legtuttib!
Feltölti éppen, mert képes a szervezet átalakítani, csak 5x annyiba kerül és lassabb is lesz a folyamat.
Ha Montez meglátja miket írogatsz ideges lesz. :)
Visszakeresheted, de a "megszólításnak" tuti nem fog örülni. Egyébként biztosan meg fogja látni.
Amúgy miért igyon dupla adag proteint valaki edzés után, nem mindenkinek van annyi lóvéja, hogy kiszórja, amikor van más megoldás.
Nem olyan nagy költség az, hogy most két adag helyett három megy. Én reggel szoktam inni rögtön felkelés után, aztán zuhanyzok meg reggelit csinálok pont eltelik az bő fél vagy háromnegyed óra, hogy a reggeliig felszívódjon. Meg ugye közvetlenül edzés után szoktam két adagot.
Így legalább megmenekülök a gyorsan felszívódó szénhidráttól.
De egyébként sem értem ezt a "nem mindenkinek van annyi pénze" szöveget! Akkor már semmit sem lehet tanácsolni olyat, ami pénzbe kerül.
Éhes vagyok! -Mondja valaki.
Akkor egyél homokot vagy sódert valami építkezés helyén! -Így a válasz.
Szerintem Marie Antoinette (bár ez ugye legenda) sokkal bölcsebb volt. Ő amikor megtudta, hogy a népe éhezik, mert nincs kenyér, akkor azt felelte; Ha nincs kenyerük, akkor egyenek kalácsot!
Nem tudom, hogy milyen fehérjét használsz, de egy normális izolátumból a négykilós kiszerelés az nincs harmincezer forint. az pedig pontosan 160 adag! Vagyis ha hármat is iszol naponta, akkor is több mint ötven napig elég!
Ráadásul nem is kell minden egyes nap edzeni, akkor meg elég csak reggelre gyorsan egyet beverni, a többi mehet húsból, vagyis egy ilyen vödör akár két és fél hónapig is kitarthat.
Ja még egy számadat! Ha mondjuk harminccal számolunk (legutóbb mondjuk 28ért vettem), akkor egy adag 187.5 forint csak! És ennyi kell csak pluszba ráfizetned (és ezt is csak edzések utáni alkalmakkor), hogy megmenekülj a gyorsszénhidráttól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!