Testépítők. Melyik az ajánlatosabb?
Világ életembe Power Proteint szedtem mint fehérje. Abba ugye 20 g fehérje van és 5 g szénhidrát. Ez 4 ezer forint. Gondolkodom Volumass 35ön ami elvileg tömegnövelő. Melyik lenne a hatásosabb? Volumass 35be csak 17,5 g fehérje van,igaz 22,5 szénhidrát. Nem a fehérje az alap építő köve a testépítésnek?
Power Protein által felszedtem 1 év alatt 10 kgt.
Az egész táplálkozásról kellene tobbet tájékozódnod. Több oldalt kellene írni, hogy értelmezhető legyen a számodra.
Szerinted minek kell egy fehérjébe plussz szénhidrát?!?! Ráaádsul a protein árában meg is vásárolos a pár 100Ft-os cukrot.
"Nem a fehérje az alap építő köve a testépítésnek?"
A fehérjét sokan túlmisztifikálják.Fontos persze,de nem fontosabb,mint bármely más tápanyag.Ha tömeget szeretnél növelni,akkor több szénhidrátot,kevesebb fehérjét kell bevinni.
No amikor ilyet olvasok válaszként....
"...
A fehérjét sokan túlmisztifikálják.Fontos persze,de nem fontosabb,mint bármely más tápanyag.Ha tömeget szeretnél növelni,akkor több szénhidrátot,kevesebb fehérjét kell bevinni.
..."
Elgondolkodom, komolyan is gondolja?
Figyu nehéz így, hogy nagyon nem vagy otthon a témában.
google-> sárga kapszula -> elolvas
Szerintem a power track power protein-ről van szó, ez nem tejsavó, hanem kevert fehérje. De ha más gyártóról beszélünk akkor linkeld be.
A fehérje és a ch is fontos. Nem lehet sorrendet állítani. Na jó, talán lehet: a fehérje a fontosabb.
A ch ugyanis nem esszenciális tápanyag, ellentétben a fehérjével. Nem lehet a fehérjebevitelt túlmisztifikálni, inkább lehet elhanyagolni.
Nyilván több ch kell, mint fehérje, de abból eredendően több kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!