Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Paleolit táplálkozás = Testépí...

Paleolit táplálkozás = Testépítő táplálkozás?

Figyelt kérdés
Hisz a paleolit lényege a hús-zöldség. Érvek-ellenérvek?
2013. nov. 22. 23:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A tömegedet tudod növelni paleoval de az izomtömeget nehéz lesz ugyanis alacsony ch-n leszel és nem fogod tudni azt a teljesitményt leadni edzéseken mint amit magassal tudnál.
2013. nov. 23. 10:05
 12/18 anonim ***** válasza:
Így van, ch nélkül nem tudsz keményen edzeni.
2013. nov. 23. 10:29
 13/18 anonim ***** válasza:

Vérből állítja elő?

Ezt meg hogy érted?

Zsírból is tud szükség esetén glükózt előállítani azoknak a szerveknek, amelyeknek feltétlen kell, valamint az energiát zsírból is tudja fedezni, de ez kicsit bonyolultabb és hosszadalmasabb folyamat, mintha készen bevinnéd a szénhidrátot a szervezetedbe. Nem hiába van egy szépen berendezett nagy üzemben működni képes enzimrendszerünk a ch lebontására és energiává alakítására.

2013. nov. 23. 10:31
 14/18 anonim ***** válasza:

Teljesen jó a paleo a testépítéshez!

Szénhidrátra semmi szükségünk, zsírból is lehet energiát nyerni!

Én megpróbáltam azt is, hogy teljesen húsevő leszek, de azt nem tudtam tartani, pedig jókat kajáltam.

Ilyeneket;

[link]

2013. nov. 23. 11:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem azt írtuk, hogy zsírból nem lehet energiát nyerni. Hanem azt, hogy az egy hosszadalmasabb folyamat, amit súlyzós edzésnél anaerob körülmények között nem tudsz megvalósítani. Nincs rá idő, nincs hozzá elég oxigén a megemelt pulzus miatt.
2013. nov. 23. 11:18
 16/18 anonim ***** válasza:

A szervezet előállitja zsirból de a bevitt fehérjékből sokkal könnyebb. Es inkabb abbol fogja a zsirt pedig elraktarozza a kemény edzés hianya miatt. Egyél csak ch-t és hagyd hogy a szervezeted a fehérjéket arra használja amire valóak.

Egyébként ismerek olyan embert aki ugy kajál hogy csak edzésnapokon edzesek utan eszik olyan igazi ch-t nem csak zoldseget gyumolcsot es irigylesre melto fizikumot tud vele tartani egesz evben mikozben nagyonlassan növeli a tömegét. De ch akkor is kell valamennyi.

2013. nov. 23. 11:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem beledumáltam, elfogadtam a véleményedet (igazából azért amit le is írtál, Te értesz ehhez) ! :)
2013. nov. 23. 11:39
 18/18 anonim ***** válasza:

# 4/17

Zöldségektől izmosodni? De mégis melyik zöldségektől? A paleolit egyébként is tiltja a babféléket, lencsét, csicseriborsót, szóját. Főleg ezekben van fehérje.

2013. nov. 28. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!