Paleolit táplálkozás = Testépítő táplálkozás?
Vérből állítja elő?
Ezt meg hogy érted?
Zsírból is tud szükség esetén glükózt előállítani azoknak a szerveknek, amelyeknek feltétlen kell, valamint az energiát zsírból is tudja fedezni, de ez kicsit bonyolultabb és hosszadalmasabb folyamat, mintha készen bevinnéd a szénhidrátot a szervezetedbe. Nem hiába van egy szépen berendezett nagy üzemben működni képes enzimrendszerünk a ch lebontására és energiává alakítására.
Teljesen jó a paleo a testépítéshez!
Szénhidrátra semmi szükségünk, zsírból is lehet energiát nyerni!
Én megpróbáltam azt is, hogy teljesen húsevő leszek, de azt nem tudtam tartani, pedig jókat kajáltam.
Ilyeneket;
A szervezet előállitja zsirból de a bevitt fehérjékből sokkal könnyebb. Es inkabb abbol fogja a zsirt pedig elraktarozza a kemény edzés hianya miatt. Egyél csak ch-t és hagyd hogy a szervezeted a fehérjéket arra használja amire valóak.
Egyébként ismerek olyan embert aki ugy kajál hogy csak edzésnapokon edzesek utan eszik olyan igazi ch-t nem csak zoldseget gyumolcsot es irigylesre melto fizikumot tud vele tartani egesz evben mikozben nagyonlassan növeli a tömegét. De ch akkor is kell valamennyi.
# 4/17
Zöldségektől izmosodni? De mégis melyik zöldségektől? A paleolit egyébként is tiltja a babféléket, lencsét, csicseriborsót, szóját. Főleg ezekben van fehérje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!