Fiúk, Lányok szerintetek jól néz ki ha egy lánynak kockás hasa van? , de nem durva, csak picit látszódik
Mert azzal, hogy azt írtam, hogy undorító, azzal szerintetek nem válaszoltam a kérdésre?
Szerintem teljesen egyértelmű választ adtam, nem tetszik, mert gusztustalan.
Nem leírtam, hogy nem a versenyzőkről beszélek?
Csak azokról, akik mondjuk 12 és 14 éves koruk között kajakedzésre jártak!
Én is kenuztam, amikor még felsős voltam az általánosba, volt heti három edzésünk, nem is versenyzett mindegyikünk és nem szedtünk semmit.
A kajakos lányok ugyanígy voltak, és mégis némelyiknek igencsak durva volt a háta, válla, karja!
12 éves durván izmos kislány... hmm, jóóóóó...:D
Na mostmár csituljál
Nem durva? Nem látsz a szemedtől?
Nézd már milyen hatalmas vállai vannak! Meg mekkora bicepsze, amin ráadásul teljesen kivehető az ér, meg hogy nézz már ki az alkarja!
Minek kell ebbe a témába most annyira belemászni? 60-as, elég lett volna egy olyan válasz, hogy "igen", "nem". Legalábbis a te részedről mindenképp.
ui: szerintem te csak egy nyeszlett kis paleó divatot követő hülyegyerek vagy, aki nem bírja elviselni, hogy mások jobban értenek egy témához és ahelyett hogy te is utána néznél a dolgoknak, inkább szórod a magad hülyeségeit. + Valószínűleg volt egy aerobicozó lány eddigi rövid életed során, aki legyőzött szkanderban (vagy egyéb véres történet), s ennek hatására utálod a "büdös-mocskos-kokszoló-testépítőket". :)
Feküdj le gyerekem, holnap iskola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!